Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gledao sam tu vijest na FTV u udarnom terminu bila je prva izbezumljen nisam mogao dalje nastaviti.
Ubjedljivo najvise pacenika i umobolnika mozes naci na postovima o Novaku Djokovicu. Jadan bosanskohercegovacki narod koji, zatupljen nacionalizmom i ljubomorom, ne vidi dalje od svog nosa. Dok Novak donira stotine hiljada KM u obnove vrtica BiH i pomaze ljudima BiH nakon poplava, nas narod ovakvim ispranim komentarima dokazuje, da smo zaista najprimitivniji i najveci divljaci na Balkanu a i sire. jadno :)
Jesi li i ti pobjegao iz Sandzaka u Sarajevo kako to inace biva? Placao porez ili ne, covjek je donirao kad god je to bilo moguce. Tebi je bolje da pratis zbivanja u svojoj drzavi i bavis se svojim poslom, nego sto se nameces i svojatas BIH kao svoju domovinu. Klix je bogatiji za jos jednog pacenika, bravo.
Jesi li i ti pobjegao iz Sandzaka u Sarajevo kako to inace biva? Placao porez ili ne, covjek je donirao kad god je to bilo moguce. Tebi je bolje da pratis zbivanja u svojoj drzavi i bavis se svojim poslom umjesto sto se nameces i svojatas BiH kao svoju domovinu. Klix je bogatiji za jos jednog pacenika, bravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
novak je prirodan talent u skladu sa posvecenoscu sportu kojim se bavi ima sve prirodne predispozicije ( idealna visina ) a i godine koje su veliki plus u odnosu naspram velicanstvenog federera, rezultat je ocit , talenat kakav se rijetko radja , sudeci po nekim malo primjetnim njegovim osobinama to je i izvrstan covjek, a tome se i ne cudim jer je nas , jugoslovenski . sve cestitke na jos nevidjenom uspjehu 4 turnira zaredom bravo Nole !
šoumen! :) bravo, Nole!!!