Ubjedljivo najvise pacenika i umobolnika mozes naci na postovima o Novaku Djokovicu. Jadan bosanskohercegovacki narod koji, zatupljen nacionalizmom i ljubomorom, ne vidi dalje od svog nosa. Dok Novak donira stotine hiljada KM u obnove vrtica BiH i pomaze ljudima BiH nakon poplava, nas narod ovakvim ispranim komentarima dokazuje, da smo zaista najprimitivniji i najveci divljaci na Balkanu a i sire. jadno :)
Jesi li i ti pobjegao iz Sandzaka u Sarajevo kako to inace biva? Placao porez ili ne, covjek je donirao kad god je to bilo moguce. Tebi je bolje da pratis zbivanja u svojoj drzavi i bavis se svojim poslom, nego sto se nameces i svojatas BIH kao svoju domovinu. Klix je bogatiji za jos jednog pacenika, bravo.
Jesi li i ti pobjegao iz Sandzaka u Sarajevo kako to inace biva? Placao porez ili ne, covjek je donirao kad god je to bilo moguce. Tebi je bolje da pratis zbivanja u svojoj drzavi i bavis se svojim poslom umjesto sto se nameces i svojatas BiH kao svoju domovinu. Klix je bogatiji za jos jednog pacenika, bravo.
Prikaži sve komentare (52)