Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenuo bice najbolji teniser svih vremena. Respect!
Depozito mu gledao u grah i plecku.
Kamataru, slabo ti pratiš TENIS... Ti si zaljubljen u Federera... Iskreno Federer igra najljepši tenis, lijep za oko, ali neko mu je stao u kraj već odavno, a taj dečko se zove Novak Đoković.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jos 3 sezone i bice najveci svih vremena
Čestitke za Noleta, nekad ga nisam gotivio al nakon mnogo mnogo vremena sam shavtio da je to vanserijski igrač, ljudina, mozak i nije nalik ovim našim bolesnicima što žive u BiH a maštaju o Srbiji:), ne samo što on ima šuške a oni kokuzi nego što je po mnogo čemu dokazao da je prerastao bolest nacionalizma karakteristicnu za srpski narod. Sretno Nole, donio si mi bruku para ove godine, pratim te i naredne...
No.1vak najbolji svih vremena, još malo pa će biti svima očigledno. Osvojiće on još 30 turnira do 33. godine.
al je balijama pjena na usta udarila
E moj bolesniče slinavi, što bi mi udarala pjena na usta, ja za Novaka navijam i pratim njegove mečeve garant više nego ti slino retardirani ebo ti sve balije materešinu
Djokovic ne zaslužuje nacionalisticke komentare' Ako bude igrao još 4 ili5 godina nije iskljuceno da bdeboljiod Federera!
Stvarno nezasluzuje.
Neza sluzuje.
Imam dojam da bi osvojio turnir i zatvorenih očiju.
novak djokovic je na najboljem putu da postane najbolji teniser svih vremena...danas u 2015 godini je suludo pratiti tenis jer zna se ko ce osvojiti turnir..novakova dominacija podseca me na dominaciju pete samprasa 90tih godina
Pa od 2011, znaci 5 godina je skoro krenulo sve. Sad vidi da je fedex straiji od njega 6 godina. Novak nek nastavi ovakvim tempom ne da ce ga preteci nego ce ga oduvati. Samo ga povrede mogu spreciti, ali nadamo se da nece. Mada je i sad uspeo da ce ga pamtiti mnogo godina posle zavrsetka igranjem tenisa. Dva puta je proglasen za sportistu sveta. Malo li je.
Realno gledajuci Novak I nema nekog jakog protivnika od 2011. godine. Federer presao 30-u, Nadala krenula .ebavati koljena, Murray toplo hladno. O ostalima ne zelim trositi rijeci, sve sami mediokriteti(Vavrinka jos mozda je iznad njih). I ne vidim ko ce zaustaviti Nolea narednih 5-6 godina jer jednostavno te klase u 2015-oj nema. Nole u najboljim godinama ipak nije bolji od Federera u najboljim godinama, pa ni od Nadala u njegovom vrhuncu karijere.
Ajmo malo o federerovim protivnicima 2004, 2005, 2006.pa sve do Nadala ako hoces? Koga je pobijedjivao u finalima? A Nadal i Federer su od Novaka napravili zvijer, masinu koji je morao nadljudske napore uciniti da bi ih prevazisao..
Nemoj se paliti, ovo je objektivno misljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pola sata posle Djoke Jelena osvojila WTA turnir u Hong Kongu http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2015&mm=10&dd=18&nav_id=1052690 ovo vise nema nikakvog smisla, Srbiji treba hitno uvesti sankcije na tenis
Ovaj narod po Kini i ostalim djelovima Azije sta radi u zadnje vrijeme samo slusa Boze Pravde, trenutno najslusaniju pjesmu na svjetu.
Ko je iole realan i prati tenis neki duži period kao ja zna da je Novak već sada najbolji igrač svih vremena jer rezultate koje postiže postiže u vrijeme najjače konkurencije ikada...Nikada nije bilo ovoliko kvalitetnih igrača.I što je najbitnije on iz tih rivalstava izlazi još komletniji,i uvijek nadogradi ono što smatra da treba da popravi i njegova dominacija će biti još izraženija.Svaka čast svima ali ne može se reći da je Federer najbolji svih vremena jer čovjek skoro da i nema Backhanda a to je recimo Novakov najbolji udarac.Pa Nole gotovo nikad u karijeri nije gubio od nekih anonimusa kao što to čine i Rodžer i RAFA.Jer ovi je uvjerljivo najjača era u tenisu a drugi igrač svijeta je trenutno smiješan kad igra protiv najboljeg svih vremena.On ruši sve pred sobom ostavljajući im po par Genova.Padaju i serveri,i trkači,udarači jednostavno šta god da pokušaju rezultat je isti.Nole šampion.
Djokovic ispisuje istoriju
Covjek koji je definitivno, bez premca, od 2011.godine pokazao najveci entuzijazam, volju i zelju za uspjehom. On je konstanta, nema naglih padova i uspona, stalno je tu, istim intenzitetom koraca dalje i pokazuje zasto je, sada, definitivno najbolji na svijetu. A da ne pricamo o tome da mu nijedan nije ravan sto se psihicke snage tice. Jedna psihicka gromada, kontrolor uma, kako svog tako i protivnikovog! Ma svaka cast, majstore!
ma pusti ti to sto je nabio ovoga tcongu, daj ti nama cifru koju ce ***zitirat na svoj accaunt
Aferim Nole!!!
Iskrene čestitke samo rokaj.
Born 22 May 1987 (age 28) Belgrade, SFR Yugoslavia,Serbia http://sportklub.rs/vesti/29687/djokovic%20srbija%20tri%20prsta.jpg poturceni se zabunio ili namerno laze?
Mile.. ima li ista istinito kod njih?