Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravit će još nekoliko ovakvih cirkusa, zabavit sebe i joß ponekoga i onda će past u zaborav ( i u tenisu i u životu).... Tko zna gdje je i što sada radi Balotelli ...???
@halal passat ne budi smijesan.. igra u Milanu i uzima 80.000 funti sedmicno :P
Čitavo vrijeme se govori o Kyrgiosu, i onda odjednom "a onda su krenule psovke grčkog tenisera.". KLIX? Mijenjajte dilera.
...bila Ana Bekuta. I, naravno, Dzej. ;) Nista je ovaj za Super Mario-a: ne zna napravit' vatromet u_kuci, nema "Why always me?" na potkosulji, ne pi*a po kopackama u svlacionici,...Tanak!
seljacina
jel iko gledo đokovića.... ja vazda navijam za slabijem, al ovaj put nikako se nisam mogo odlučiti...obojica OOOOČČČAJJ.... džumhur bi ga uzo
jedva čekam da japanac demontira đokovića... tako mu i treba kad štima mečeve za dinare
sinoć navijam za fracuza protiv hrvata crnogorskog porijekla...
bio je očajan Nole
Gospodin.. od ovog trenutka sam njegov fan :P
...e, bogati, pa jel grk il nije? :)) ...šta te briga momče, i mekinro je bio prznica, i boba je zano zabiserit sa sendvičima :)). da nema takvih, pomislio bi da tenis igraju engleski batleri iz "house of windsor".
Nije Grk. Pusti Klixovce što prosipaju šuplju.
@Lulic Senad ...nemam pojma, sudim po prezimenu. a ono jeste grčkih korijena, definitivno.
Mozda je na tribinama svirao Baja,a covjek nije livada ko onaj nas Nurkic pa mu smeta. Tegoba
volim ovakve osobe