Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sad oni što su ga PLJUVALI? A MIŠEVI? BRAVO PONOSUUU
Samo deriiii brateeeeee mojjjjjj
Samo nečural bajo moj
svaka cast pametan uzima turnire po 50000$ dovoljno
e nek si vala..a fincukast je turnir, bice finih para..i neka ce, zasluzio si..sretno!...
sta plasiro , odero ga ko macku
samo napred da osvojis bice barem 100 000 evrica
Bravo djecace!!
Strasno !
Ti si nas ponos uporni djecace
Aferim Damire.
...nemoj da bi vise cuo nekog da nesto kaze protiv Damira.Igra koliko moze jbg.
...ne da igra...momak živi svoj život onako kako voli...radi posao koji voli! a ne negdje u fabrici komercijali trgovini pekari! njemu je super! boli ga!
DZUMA U PETAK!!! :)) razbio je onog sminkera!! par losih poena, ostalo je bilo ko zvono. sutra marnut tog slovaka Klizana i uc u finale kao prvi bosanski finalista na nekom ATP turniru. PONOS NAŠ BOSANSKI!!
E moji klixovci... Jel mu predao Haider-Mauer?
Idemo na finale, majstore!!!
ubio ga Damir, odavno onako dobro nije igrao na mreži, svaka čast, samo nek nastavi ovako i sigurno ulazi u top 50 ove godine