Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"ekshibicija\"??????! Zar nije egzibicija.
Legende, Djokovic je kralj :D
koji vi to jezik pisete jel to australisjski sta se tamo govori koji jezik. imal tamo hrvata ili ima vise nasih
Does not sound to me that you knew what you meant. Asshole!!!!
NO i actually meant MAGGOT, you FREAK!
You meant fagot instead fagat - asshole!!!!!
heheheheh whats your problem loser? ti si jedini papak , asshole ovdje get a life mate and mind your own business bolje za tebe FAGAT
bob hawke se konju jedan, ako postujes Australiju, pise sa Bob Hawke, velika slova pocetna za ime i prezime, sad mogu i da vidim sto je Australija (pocetno slovo za drzavu veliko A) divna zemlje, primila seljake k\'o tebe jer nigdje drugo ne bi bili ni primljeni. Asshole!!!!!
australija je najljepsa zemlja na svijetu!!!
odakle si sljego aussie, nisi iz rajvasa sigurno papak! asshole!!!!
@PP - imas li kakav komentar na ovaj clanak??? budalo jedna!!!
Pozdrav iz Melburna, veceras idem gledati Djokovica a Sarajvo mi na dusi. Sarajevo-x samo naprijed kvaliteta clanaka se zaista popravlja..
OVO SE POŠTUJE
ima li ko link za youtube da se pogleda ovaj mec??
legende :))