Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Optuzuju se sportisti za doping a posle se ispostavi da ta tvrdnja nije tacna.Treba svaki sportista da tuzi za klevetu onu osobu koja ih optuzi bez dokaza.
Smijesne su ove price o dopingu.Dopinguju se svi sportisti na svijetu,samo sto iza vrhunskih stoje timovi doktora
Dopinguje se nego sta, samo sto sponzori ne daju da se objave pravi rezultati testa, previse je para u pitanju a gledanost dolazi ako imas dobru konkurenciju ko da je bitno jesi li dopingovan ili nisi .
Sharlatanski je blatiti necije ime i uspjeh, ako tvrdnje nisu utemeljene. Mene licno Nadal, kao teniser, impresionira...mada i on, kao i dosta vrhunskih sportista znaju baciti sjenu na vlastiti uspjeh. Ko se, npr., sjeca Nadalovog debakla u finalu Australian Open-a, kad on, uslijed vlastite nemoci, predaje mec Wawrinki, opravdavajuci to navodnom povredom? A mog'o bi nabaviti i malo komitniji ves...
Nikad nije pravdao taj poraz povredom da ne bi umanjio pobjedu protivnika, kako rade istinski sampioni, a da je povrijedjen igrao pokazauju ovacije publike upucenje njemu prilikom ceremonije jer ko bar malo poznaje ovaj sport vidio je da je u toju meca zadobio povredu ledja
@poznavaoc Naravno da publika nece zvizdati: radi se o Rafaelu Nadalu. I finalu Australian Open-a. A kako predade mec Dzumhuru - zaboljela ledja?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Nadal je toliko korpulentan za ovaj sport, visinski i tezinom. Svidja mi se njegov nacin igre, volim ga gledati! Ipak mi je kao covjek drazi Novak Djokovic.
Tako i treba,frajer je spreman,i sve je postigao svojim trudom.Veliki je to igrac i sportista,i treba tužiti ovakve kretene,tako su i Novaka prozivali da je uzimao neke gluposti a nigdje dokaza,imaju sve rezultate pa neka to objave,a ne se zajebavati sa vrhunskim sportistima.
i treba javno objavit i sljedeci put kad neko u javnosti kaze da se drogira lagano ga tuzit za klevetu