Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo treba procitati koje su nacije u vrhu tenisa.Nase nakaradne nacije nigdje.Vise volim kada Djokovic izgubi 1000 poena nego da ja zaradim 1000 km.Ja sam pravo ponosno nakaradno balince
Svi dusmani mogu samo da mi uzmu karu ustau.
Novak nije Srbin vec Srbijanac....zamolio bih vas da ne pravite ovakve katastrofalne editorske greske. Velika je razlika izmedju Srba i Srbijanaca.....jedni zive u Srbiji a drugi ne......ispravite ovo..
Nakon ove izjave mi je Djokovic porastao u ocima. Ovo je komentar vrhunskog sportiste, svaka cast. Ko da covjek Srbije nije vidio.
samo nek je đoka izgubio. i on i njegova tri smrdljiva prsta
Ali podyebava Djokana,u prevodu znaci,igro sam ko rinaka,a opet te razvalio hahaha
kako ovo s.r.b.i.n.a para usi... boje svaki sport kad su poceli brojati krvna zrnca
Nadal: Uopće nisam igrao dobro, iako sam pobijedio pobjedi zanimljiv naslov