Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, vidi se .. obojica ste no.2
ovoliko zaljubljenika u malog Christiana je dokaz da samo balavci otvaraju ovaj portal i zbog toga se ne treba raspravljati sa njima. Šta će meni pričati djeca kojoj u pozadini svira Bieber a u drugom prozoru otvoren FB. Hvala ti Bože što sam rođen na vrijeme da gledam pravog Ronalda i Schumachera. Ovo danas je samo sjena pravih majstora svog posla.
Ronaldo, lijeni genijalac. Mogao je biti trajno nedodirljiv. No, lijenost ga je koštala toga da postane tek jedan od najboljih.
Ja Ronalda Brazilca volim, ali on je definitivno losa inspiracija. Covjek koji je toliko mnogo mogao, a tako malo ostvario, u poredjenju sa onim sto je mogao, nije dobra inspiracija. Puno bolja inspiracija je CR7. On je ostvario mnogo vise nego sto je mogao!
VAMOS Rafa..............Dodji i poderi guzove onome Srbinu............. Rafa KING:::::::::
ronaldo je mnogima bio inspiracija