Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
get well soon rafa, Us nece biti isti :(
znaci Djoka prvi i sledece godine sad posto je Nadal na ciscenju
Na US Openu su kontrole dopinga najblaže u toku godine, pa bi neko ko se dopinguje baš trebao igrati na US Openu. To nije slučaj sa Nadalom. Povrijedio je ruku, nažalost pred sami turnir i nema dovoljno vremena da se povreda izliječi. Po samoj građi sasvim je normalno da Nadal ima brzinu i izdrzljivost. Veliki je ljubitelj fudbala i u djetinjstvu se bavio upravo fudbalom, pa je sasvim objašnjivo zašto je brži i izdržljiviji od ostalih tenisera. Doping sigurno nije razlog. Drugi dokaz je da se ne možeš dopingovati 12 godina. Dopingom se stiču neke prednosti u samo nekoliko godina. On bi vjerovatno igranjem na US Openu rizikovao pogoršanje te povrede na duži period. Jedino u njegovom odsustvu Djokovic i Federer imaju velike šanse za titulu, posebno Federer koji je dosta titula osvojio u nečijim odsustvima ili u periodima smjene generacija. Iskreno se nadam da će ovo biti šansa za nekog trećeg, na primjer Wawrinku, Tsongu ili Dimitrova.
iskreno nija ne verujem da se Nadal dopinguje samo mi je sumnjivo ono,jel bese prosle godine,kad se posle visemesecne pauze vratio pa ga 6 meseci niko nije mogao da pobedi..6 meseci bez kompetitivnog tenisa pa onda odjednom 6 meseci niko ni set da mu uzme..mozda zato sto se dobro odmorio :-))) A sto se tice US open-a nisam uopste siguran da bi Nadal bio favorit,cak mozda ni medju prva 3 favorita,sljaka je njegova podloga i tu je car kao sto je trava za Fekija a tvrde podloge,odnosno beton je Djokin fah.U svakom slucaju zelim Nadalu sto brzi oporavak,Djoki sto pre da se vrati u formu (Jelence ga dobro iscedilo pa jos ne moze da dodje k sebi) a Fekiju da bude onaj stari pa svi zajedno da uzivamo u vrhunskom tenisu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bez Nadala tenis nije atraktivan,steta pravi borac.
moj svijet se srusio !
Evo otvorio se put do pobjede za Damira Džumhura !!! Idemooooooooooooo
Šteta fakat, i njega u zadnje vrijeme povrede satraše