Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma haalo, to sto ste vi trenutno zaludjeni Djokovicem jer je prvi to je druga stvar. Pola vas uopste ne prati tenis kako treba, vec sad nesto komentarise ko ima pojma a ko ne. Nadal je u svojoj karijeri mnogo postigao, mnogo, i takvi su vam komentari suvisni
Bolje da si ga tužio za agresiju.
Sta ce covjek,mora se nesto preduzimati,ni ja ne bih mogao trpiti toliku torturu od strane Djokovica
Jes me ovaj Nadal nasmija Ha Ha Pa nije do reketa neigras ti tenis od jucer! Reket nije nista kriv nego onaj koji drzi reket, dobar si covjek rafo ali nole je iznad tebe i tako ce i ostati kad ces to da sam sebi priznas vec jednom.
probaj sa kakvom papucom broj 47 ili sa opankom iste velicine
Pa to je cheating Nadal. Najbolje uzmi bejzbol palicu ebo ga ti. A ovaj mali srbin sto se kofrci ko stidna dlaka ce brzo da pregori, jest da sad razbija al nekako mi djeluje sve ko da ga je strah da ce neko da ga pobijedi jednom hehe.
Kako si ti spremniji od napumpanog Nadala?
Nadalovo je prošlo sa ili bez novog reketa.Nema više koktela doktora Fuentesa.
Ugradi kakve cipeve :D