Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ulosci sa krilcima jasu vam po zivcima
vrati se na prvo mjesto kralju!! vec dvije godine tenis je nula. trebamo tebe, fedexa i murraya. tenis treba vratit pravim ljudima
Profesionalac u pravom smislu te rijeci, Kralju ti si na prijestolju tenisa bio prvi na ATP listi il ne.RESPECT
Na ovoliki rad i trud samo broj 1 i dolazi u obzir...
Nadal bi vrlo lako vec poslije USO mogao postati br.1. U USO Djokovic ulazi sa 920 bodova prednosti u odnosu na Rafu. Tako da ukoliko Rafa osvoji turnir Djokovic mora minimalno igrati finale da bi ostao na broju 1. Ukoliko Rafa odigra finale, Djokovic mora uhvatiti barem QF da bi ostao broj 1. A kada zasjedne na br. 1 sigurno ce tu biti do RnR-a dogodine. Bravo Rafa a ostali nek grizu.
Tu ti je i mjesto kralju!!!
A sta Djoka kaze na ovo ?