Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dino ba, nemoj tako, momak je bas temperamentan i pozitivno lud:)
Murry je nafurani žutokljunac koji je sebi previše toga umislio, kreten jedan dvratni. Ako je ONO najseksipilnije, ne znam gdje su oči ljudima danas. Kakav je to način, sad pričati šta bi bilo kad bi bilo?! Nek počne razmišljati šta bi bilo da ga Roger nije dobio prošle godine na US Openu, i šta bi bilo da nije deklasiran ove na Rolland Garrosu... Balavac jedan, što me nanervira u sekundi!
jesam jarane, pratio sam..ako mislis da ti je za pobjedu protiv Federera dovoljno da \'samo ubacujes\' u polje FEDEREROVE loptice, onda sta da ti kazem nego da kenjas:)...malo obrati paznju na kretanje u tenisu..stalne promjene ritma itd...da napomenem da nije sporno da je Federer najveci..samo i ovog covjeka treba postovati,ako nista onda zbog omjera s Federerom
Ako si gledao njegove duele protiv Federera vidices da je zapravo Federer napravio veliki broj neprisiljenih gresaka,i da,Murey je samo ubacivao loptice,a Federer grijesio.Zato ti ne kenjaj jer vrlo dobro znam o cemu pricam.
Šta hocete proglašen medju deset najseksipilnijih tenisera.Tip faca,možda ga to uzdiglo haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A Kakav si ti na travi Murray. HAHAHAHHAA
pa sto onda nisi ni prvi ni drugi? usudjuje se porediti sa velikanom kao sot je federer?? strasno!
FEDERER je najbolji
tipično englesko stanovište, ubacit hint da Federer o nečemu drugom razmišlja a ne o svojoj igri ... Murray dobar si al nisi ni do koljena Federeru a kamo li Samprasu. .... što bi rekli BLADI ŠIT!
pokusaj ti imati pozitivan omjer protiv Federera \"samo ubacivanjem loptice na teren\"...zato,ne kenj..
Ko se nasao da kaze,nema ni jednu G.S. titulu iza sebe.Jesi mlad i sigurno ces osvojiti koju,ali za sad suti p...ti materina.Pogledaj svoju igru,najveci si defanzivac danasnjice,samo ubacujes loptice na teren,izgledas ko tele na terenu.Jest tesko biti dobar kad cijela Britanija u tebe ulaze novac za tvoj napredak.Mislim da mu je i zdrijeb namjesten,pogledajte samo koliko kvalitetnih igraca ima u polovici gdje su Federer i Djokovic.Govno jedno Škotsko.
kakav je ovo kreten!
murray je car
haj ne seri matere ti.....kad mali zale da budu veliki