Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je istina @ RF ... Murray, je vrijedjao Federera, Nadala i Djokovica ... nazalost, i sve u se odbija o glavu kako je ROLE rekao ..tako mu i treba kad je bahat
nije istina ! da odma razjasnimo ni meni murray nije nesto pretjerano drag, ali nikad to nije rekao za federera. Naprotiv, prosle godine kad ga je federer dobio u finalu US opena rekao je da je on za njega najbolji igrac u historiji tenisa..
Upravo tako, sva ona priča što si prosipo kako Federer nije najbolji razbija ti se o glavu. Uskoro nećeš moći nijedno četvrtfinale proć a polako spoznaješ ko je i zašto najbolji svih vremena.