Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
shuti kujo
čifutska posla... zaradiš samo u zadnjoj sezoni 6,5 miliona i laješ ko bijesan pas zbog 82,5 hiljade a kriv si... poserem se na takve (ne)ljude.
\"J.... si mamu\" i nabicu ti j...lopticu u usta. :))) pa ko ovde pravi vecu prijetnju mamicu joj bezobraznu. SUper igrac ali je antipaticna i ona i njen stari. Kako je samo bila arogantna poslije meca, i umjesto da pruzi primjer ona jos serucka. Klasican tip americkog crnca gdje trazi podrsku i ulogu zrtve u svakoj prilici. Nesto kao srbi kada ih je NATO bombardovao :)))) Mozda iduci put izadje na teren sa metom na ledjima
a ko da gledam opet bi joj ga metno
ova je muskarcina bez cune
fakat nidje veze, inflacija se mora uzeti u obzir
jeste serena u pravu si! ti si mja najdraza teniserka i apsolutno te podrzavam! toliko si mi drgaa da bih te zenio!!!
ma nidje veze kolko je dolar vrjedio 95-e ... a kolko sad vrijedi :)... Kad bi se to gledalo gore su oni prosli neg ona ( a logicno je da se tako gleda)
ajde bela rado da se kalajisemo ajde bela laloda se poskidamo nek nas slika ceo svet obrijane smo odglave do pete a volimo se sexati lepe seke
pa bolje da se ebe nego da se svadja