Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije stid postavljati ovakve clanke, to gdje je rodjen veze nema, covjek je Australac i Bosna nije imala nikakve veze sa njegovim razvojem ni kao covjeka ni kao tenisera. Okanite se ofirnih clanaka o Matosevicu, Tomicu, Cilicu koje svojatate bez ikakve veze. Pisite o Dzumhuru, Basicu, Setkicu mada niste ni njih zasluzili.
Ovaj tekst je toliko glup da ja nemam riječi. Prvo kažete \"prvi Australac među 50 najboljih tenisera svijeta\", pa onda kažete da je Hjuit (Australija) bivši broj 1, pa onda kažete \"Ovaj 27-godišnji Bosanac\". Pa šta je on sad, bosanac, australac, prvi među 50?
stvarno ljudi niste normalni oko čega se tako odvratno prepucavate na toj osnovi.Momku svaka čast ako je uspio a vi glupani bolje bi vam bilo da se pozabavite nečim korisnim mimo ovih prepucavanja.
Balegam po kućama crnčugama i baljama
nije baHlince da kazu da je Bosanac.I to na 24%,ostalo je H.rvatsko iS.rpsko.Zivjela Bosna cijela iz tri dijela
A ti hajde u Smrdiju ako ne volis BiH, ko te zadrzava, samo gledaj da povedes i ostale kao ti i u sto vecem broju, bice bolje i vama i nama. I zaista, ovaj clanak nigdje veze...
Među 100 najvećih teniserskih imena svih vremena nalazi se 14 Australijanaca Morao bi dobro zapeti da ostane upamćen
Ko mu j.e.b.e m.a.t.e.r , da Bog da pogino...!!
Bosna je veca pustinja od Australije, pogotovo dusevna. P.S. Svaka cast, Marinko. Dandy loves you mate!
on je garant odnio slapove Plive u Australiju. od tada ih nema.
jos jedna zrtva etnickog ciscenja...koju ovaj portal bez dozvole naziva Bosancem...a sam Matosevic istu mrzi kao svaki normalan Srbin
Kazu da je prije dvije godine po prvi put vise Bosnjaka nego Hrvata u Jajcu..a trend se nastavlja. Sta ti mislis o tome Crojajce?
Nije Bosanac, nego Herceg-Bosanac. ;)
Bosanac? Uozbiljite ste. Pitajte njega sto je podrijetlom. ;)
Gdje su nasi puleni na listi protreses list oni ispadnu