Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLEDAO SAM SKORO TENIS NA SK,IGRAO JE MISCHA ZVEREV,KOMENTATOR JE BIO NAS ISTOCNI SUSED:) I ZA VRIJEME MECA ON KAZE \"MISCHA ZVEREV NIKAKO NE MOZE BITI NEMAC,ON JE RUS\". PA BAS ME ZANIMA KAKO JE ONDA VIKTOR TROICKI SRBIN:)))))?
@Livno Mi ne prihvacamo BiH onakvom kakva ona jeste ? Izvini ali ti ocigledno zivis u zabludi ako tako mislis. Mi imamo jednu zastavu, zastavu BiH i za nju smo se borili a vi upravo patite samo za zastavu Hrvatske i to je problem. Sa tim necete dugo pitanje je samo vremena kada ce te se boriti za opsta prava kako se ponasate. Stacemo vam u kraj kad tad i samo pod zastavom BiH. Ako vam BiH nevalja mars u Hrvatsku !!!
Re:Damir...negiram je,jer ne postoji,roditelji su rodjeni u Jugoslaviji,a gle sudbine i u jugoslavenskom rodnom listu im pise Hrvati,tebi je muka jer ne znas tko si i sto si,pa bi sve relativizirao,pa ti nisu strane ni ove perfidne igre,ismijavanja s hrvatskim proizvodima,koji su po svemu kvaliteniji od tvojih bosnjackih.
Ovaj je king, čovek prvo Stipe iz SA, onda Simo iz BL a sad pozdravlja iz sunčane Pule. Brate. Šizofrenija brate. Leči to brate, nije motasra.
damire sta kenjas ti pa vidio si da je cjela hrvatska stala u potporu sirokom brijegu!!! sto te to toliko boli??????? vi ste samo jedna mala izmisljena nacija puna kompleksa od veceg naroda i brojnijeg KRIZA IDENTITETA!
Dragi moj Stipe, a reci mi zašto se BOSANSKA kraljevska porodica nazivala BOSANSKOM i kao takva bila priznata čak i od Vatikana? Zašto su imali svoj grb, teritoriju, vojsku... zašto se jednostavno nisu spojili s hrvatskom ukoliko su se već smatrali istim narodom? Pokušaj SEBI dati odgovore na ova pitanja!
Vidim da ima i bolesnih pripadnika mog naroda,ali sve je to nezadovoljstvo,uzrokovano bosnjackom zeljom za unitarnom drzavom,svaka cast ljudima kao Miki,koji ne mrze sve hrvatsko,vec gledaju to kao dio BiH,jer ne zaboravimo da se ova zemlja prozima kroz tri nacije
bravo amrine bravo hrvatski anrode samo naprijed pozdrav iz pule i najebite se majke izrodu hrvatskom dokle vise da zaljevamo nase cvijece a oni venu!!!! nece vise tako preorat zemlju treba jos jednom svaka cast marine pozz iz suncane pule
DA NIJE BILO BOSANSKE NACIJE NEBI BILO NI BOSNE I HERCEGOVINE,SRBI I HRVATI SE SIGURNO NISU BORILI ZA NJU U OVIH 1000 GODINA. SAMO TI SI GLUP,NE KONTAS NEKE STVARI.ZASTO SI TI HRVAT???? ZATO STO TDR MORA NEKOM DA PRODA SVOJE CIGARE,JAMNICA JANU,PODRAVKA GULAS... A ZA TO STE VI MAJMUNI GLUPI HERCEGOVACKI OPTIMALNI:)))))))))) SAMO TI NEGIRAJ BOSNU U KOJOJ SU TI I CACA,I MATI,I TI,I DJED,I PRADJED RODJENI A UDARI PO RONHILLU I KARLOVACKOM,I DALJE CE TI AUTO BITI TEENAGER :) ILI IDI KOD TETKE KOJA TI SE NEGDJE UDALA U HRVATSKU,POGLEDAJ TAMO LJUDIMA U OCI I RECI DA STE ISTI,TI I ONI:)))) IMAS LI HRABROSTI ZA TO ILI IPAK U TEBI IMA NECEGA LJUDSKOG,BAR MALO SRAMA:))))
I Engleska danas. Dođe i taj dan da Bosanci navijaju za svoje a Rvati za Kraljicu Mater (nešto kao surogat za Gospu haman)
bravo imenjace samo herceg-bosna i hrvatska serem se na bih !
divi mu vugla...prava skutorska
Re:Gorazde...takvi kao ti trebate napustiti ovu zemlju,jer je ne prihvacate onakvom,kakva ona jest,zemlja tri konstitutivna naroda,bez ustavne odrednice Bosanac,toga nema...Volim BiH onoliko koliko ona voli nas Hrvate
bravo marine bravo iz banjaluke ajde sutra da se vesele i republika srpska i herceg bosna a fildzan zemljica od 19% teritorije neka pati xaxa
Stvarno je zalosno citati kako se mrznja sije na ovom portalu ! Nije mi jasno da hrvati nemaju ni dlaku respekta prema zemlji u kojoj zive. Vi zivite pasivno a svaka pasivnost nije dobra za drustvo u kojem se nalazite. Ako nevolite Bosnu zasto onda ne prosetate do te vase hrvatske za uvijek. Kako ste poceli necete hairli zavrsiti, previse ste digli nos i to ce vas kostati. Treba da vam je jasno da su prije svega Bosnjaci vecina u BiH pa onda Srbi i tek onda vi, pomirite se sa tom cinjenicom i budite zadovoljni sa onim sta imate jer mozda je i to suvisno ! Loptu na zemlju bosanska manjino ! Ne mrzi druge i biti ce ti vraceno istom mjerom. Pozdrav svim narodima BiH