Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A onaj fotograf iz Roda, odakle je on pametnjakovicu?
A odakle su: Danilović, Radmanović, Krstajić, Milošević, Subotić, Koroman itd. itd. Ne pravi se više pametan nego što jesi
ja ne znam kakve veze imaju granice koje je djilas postvaljao,pa napravio umesto jedne republike,tri cg,srbiju i bih vama nesto smeta moje pisanje zasto?
Jeste jeste ali tata iz Crne Gore, mama iz Srbije. Ma da ne lažeš non-stop na ovom portalu još bi se iznenadio.
JECINI SU POREKLOM IZ SRPSKE BOSNE,STOKO ODPALA
Bravo Jeco! Kako ovi naši domorodni pravoslavci ne mogu iznjedriti ništa osim čobana a prekodrinski puni šampiona :( da li su oni uopšte isti narod?
Evo zore evo dana jure i bobana Gotovina 23 km od banje :P
ja nista ruznije odavno nisam vidjela ...
VI SRBI NEMATE DZEKU ...DIJAMANTA ..
KAKAV SMO MI JAK NAROD,20 GODINA U RATOVIMA,CEO SVET PROTIV NAS,A MI DELJEMO ,STO SPORT,STO NAUKA JAO BOSNJO ZAR TI NIJE ZAO,STO SI UDPAO OD OAVKVIH NAJBOLJIH NAJLEPSIH,VRH SLOVENA, MA BAS VOLIM STO SAM SRBIN MUDO
Dal ima Bosnjakinja sto znaju igrat tenis?
Ne brini, cim organizuju turnir u sjedecem tenisu imace i bosnje pobjedu!
Da je u pitanju tenis u kolicima, vjerovatno bismo vam je posudili da nastupa za vas :)
STA MISLITE BILI SE ONA HTJELA ZABAVLJATI SA DIJAMANTOM DZEKOM..I ON JE OZENI I ONA PROMJENI IME U SHABAHETA I POSTANE BOSANSKA TENISERKA ?
@Sarajevo Hvala na iskrenim čestitkama upućenim iz susjedne zemlje!