Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treniraj i Damira !
Momak je svojom sjajnom igrom pokazao da mize i do titule.Sigurno za ovaj uspijeh veliku ulogu odugrao je i Goran.
Boze dragi, ovaj portal je pun kojekakvi hejtera i stalkera...Pricajte malo o igri u kojoj je Cilic servirao fenomenalno, u kojoj je fantasticnim reternima i krosevima naprosto izludjivao najveceg tenisera svih vremena.Njegov forhend je bio tako jak i dubok da je Federer bio i do 2m iza baseline....Sve cestitke Marinu i puno srece u finalu....
Bosna je vjecna ali je Cilic prolazan.
Adi, neće to ići, jer ovdje uglavnom komentiraju topovi koji dalje od utakmice seoske lige na obližnjoj ledini otišli nisu. Jbg. kad je čovjek osuđen s takvima državu dijelit ?
Federer je legenda a Cilic je prolazan .
KAO STO JE PROLAZNA I bih.
Kad ovaj odvali servu glavu otkida. Pozdrav Ivanisevicu.