Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA MISLIM DA FEDERER IMA BOLJU TEHNIKU AL JE SPORIJI,A NADAL JE BRZI I KAD BI SE ONI SPOJILI TO BI BIO FANTASTICAN TENISER...P.S.BORG KAKO MOS TAKO IZMISLJAT,NIJE MI JASNO KAKO TE NIJE STID TAKO PISAT IU TO NAKO IZ DOSADE....NADAL VADI SORC IZ GUZICE JEL JE TAKAV MODEL SORCA...MENI JARAN REKO ON IMO ISTI TAKAV....GO FEDERER
ovaj jadnik \" Borg\" ocigledno ima neke vlastite komplekse koje treba lijeciti,jadnicak ...pa nisu svi ti da ne znaju sta je sapun,a dusice ako te muce hemoridi,danas je medicina napredovala...pa bit ce bolje,jedino za kretenizam i smrdljivu jezicinu nema pomoci...ali ti si valjda do sada navikao...fuj gade mi se takvi ljudi koji mogu da govore o nekome tako ko je toliko taga napravio u karijeri,a neki jadnik se nadje da omalovazava...fujj!!!!!!! pa ipak valja neko i kreten da bude....VAMOS RAFA!
ova statistika ne govori bas sve. da bi dobio tacno vrijeme koliko potrosi na pripremu treba pomnoziti ukupan broj odigranih poena i prosjecno vrijeme pripreme za serviranje
Tacno je da ga Nadal odugovlaci...ali u ovom clanku fali jedna bitna stavka a to je ukupan broj poena. To sto je odigram isti broj gemova ne znaci sve... Jedan gem moze trajat 15 a moze i 2 minute.
Pa opšte je poznato(po izjavama doktora) da Nadal ne pere nikada dupe tako da se tu sve pozadi slijepilo.Vjerovatno su se tu pojavile i rane tj čirevi-hemoroidi i zato prije servisa Nadal se malo počeše,prodžara taj užasni nered i onda opušteno nastavi sa igrom.