Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki novi klinci... u ovakvim mecevima Dzumhur moze samo da nauci nesto korisno, a pobjedu i onako niko ne ocukuje. Budimo realni :)
Ovo mu je plafon, svaka cast i za ovo, ali federer ga dere......
Uvjek ima ona neka mala nada :D , mene sto se tice ide makar cener na Dzumhura pa i ako padnem nece mi biti zao ipak je FedEx na drugoj strani ..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Federeru, stipu malog!
Prepo se tita mi
da li ce ko OD OVIH KURVCEVIH TELEVIZIJA PRENOSITI DZUMIJA????????????????????????????????????????????????????????????????
Hoće Eurosport , ako bude ispoštovano da najbolji igrači igraju na centralnom terenu, a Federer je br.2, tako da bi trebalo.
Svaka čast momku, nadam se pobjedi u petak, a ako i ne pobijediš opet tebi svaka čast. Koliko vlasti u ovoj državi ulažu u sportiste, u sportske terene generalno u sport svaki uspjeh je dobar. Jer svi ti sportisti koji nešto postignu postigli su to zahvaljujući velikom entuzijazmu i njih i njihovih roditelja i velikim odricanjima, a da su čekali da ih ovi iz vlasti pomognu ne bi dogurali ni do Bajramskog turnira
Ima Dzumhur da ti razbije mjehur. Federer je od petka proslost. Dzumhur ce biti drugi teniser svijeta , a onda ima da padne i onaj prvi, ma kako se zvao i ma ko bio.
Plavi ti mora da haluciniras pa pises takve gluposti .
postoji opasnost da ce ga federer reketirat ali dzumho se nece dat
"Bila je to zaista zanimljiv meč." - Malo grijesi, al' dobro je Federer savladao bosanski!
'ta si se sasr'o :)
Kad bi se Djokovic pojavio kao trener Dzumhura, Federer bi se usro ko grlica.
Ti burazeru gubis od Dzumija
mrzim kod nas ono 100%........
Puknut će ga Dzumi ko ciganče napolitanku
Federer na aparatima :) damire, na tebe je red :) cestitke
e jbg, treba malo biti realan
malo se salimo, damir ni u kom slucaju ne moze izgubiti vec sad je pobjednik
I Djokovic je ovako krenuo,slicni su...velika je karijera pred njim
Dzaba ti