Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obozavam federera, al brate moze sad qrcu svirati! izgubio dobijen mec, a nole je dobio izgubljen i zato je on najbolji teniser na svijetu trenutno jer ima mentalitet sampiona i za njega nije gotovo dok nije gotovo, a ti si malo prerano upisao pobjedu, a to veliki sampioni nikad ne rade pogotovo protiv jednog ovakvog protivnika!
ko gubi ima pravo da se ljuti
Dabogda slomio ona svoja tri prsta st ih pokaza na kraju meca.
Svi sada, pa i Federer pricaju samo o jednom Novakomom portezu, bio on ocajnicki ili ne. Teniski mec se dobija kada osvojite 3 (TRI) a to je uspelo Novaki. Ako pogledate mec malo pazljivije Djokovic je posle 0: 2 za Federara dobio sledeca 2 (DVA) seta sa ukupnim rezultatom 12 : 5 !!!!! Znaci da nije bas sve pitanje srece i jednom nelogicnog odigranog poteza.
Otkud srbi na Palama? Tamo su samo četalji. Ups pa to je isto.
j..bo vas djokovic
djokovic moze dobiti sve osim kosova!
Juce mi je najsretniji dan u zivotu,Nole okrenuo 0:2,komsija kupio novog Passata,dijete u Kini pronaslo svog psa.Jos da mi je dobiz na kladionicu danas koju stoju da sebi kupim mob s Androidom plakao bih od srece
Fedo mozes samo svirat qrcu. ;) A drustvo mu mogu praviti svi koji nevole Novaka.
ne kontam cemu nacionalizam ovdje? i sto zavidimo srbima jer imaju noleta? ne kontam? a i covjek je dobio Fedexa regularno, nije mu Nole kriv sto ne zna zavrsiti zapoceti posao! Fedex mi se sve manje djasvi, postao je u zadnje dvije godine prava P*L*A*C*I*P*I*C*K*A!!!! naprijed Nole, svi iskreni ljubitelji tenisa su uz tebe!!!
Ja neznam šta je sa ovim srbima ..... čim malo počnu pobjeđivat odmah se dižu tri prsta i lože se...Novak jest dobar teniser ali nije ni za očistit tene Federeru - 16 grem slem titula a ovaj tek 3.Za dvije godine Novak će biti prošlost a to je da svaku osvoji Novak max=11. Uz to NOVAK je tipični srbski seljak a Federer GOSPODIN.
Epski mec, neka ga je Djokovic uzeo, pogotovo jer su trebali igrati Nadal i Federer u polufinalu kao 2. i 3. Ova izjava je jedna. Covjek ga dobio nakon 2-0 i on sad prica o nekim potezima ocajnika. Prije bih rekao da je ovo govor ocajnika. Nadam se da mu Djokovic na ovu patetiku nece nista odgovoriti, moze neki skec gdje Djokovic glumi Federera.
Jadniče, vrati se u štalu. Zaostao si i ograničen ko balkon.
Ja handrim lojavu turkinju ,i ponekad joj namazem dupe slaninom da joj bolje ulazi
...neee, nego jer je radi MUSLIMANKE ostavio NEVJENCANU SRPKINJU, a MUSLIMANKU i ozenio jos, vjencao, ozakonio...sve vam,bolan, muslimanke mogu uzet, sve!
ZNAM ZASTO MUHAMEDANCI BOSNE MRZE SRPSKE TENISERE! ZA SVE JE KRIV BOBA I NJEGOVA FAHRETA!...UZEO VAM JE SIMBOL BOSNE! SAD JE OPASUJE KO KOBILU,
Egomanijak