Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se fino n.a.p.u.š.i.t.e k.a.r.i.n.e svi Đoletovi g.u.z.o.lj.u.p.c.i a Đole nek stane u red zajedno sa vama! Nikad neće biti bolji od Federera i Nadala, NIKAD!!! Otreso ga majstor ko slinu! P.o.p.i.š.o g.a! Sad može da plače iz dva razloga: 1) Jer mu je narodni heroj osto bez Pampersa 2) Vratio se u realnost
NAJNOVIJE VESTI: FEDERER RAZBACO NOLETA KO DRKICU! --- SRBI I CIGANI SE SOLIDARISALI! --- SRBI I DALJE NE MOGU BEZ BOSANSKIH PORTALA!
Jooooj što su sinoć plakali i narikali na tv beogradu... Jes mi drago, tita mi
VELIKO HVALA FEDERERUUU
Srbende neka vas na Sax-u, da vidimo koliko ste bijedni! Navratite i na ćevape na čaršiju, znamo da ne možete bez nas! Jelde da je bolji Sarajevo-x.com od Bukurešt-x.com-a! HAHA! Smješni srbi!
Najsmješniji narod p.lj.u.j.u po bosancima a ne mogu bez njihovog portala! Pa jedan dan ne možete izdržati da ne posjetite Sarajevo-x.com JEDAN DAN! J.e.b.o i rumuniju i đokovića i sve u tri p???? m.a.t.er???? neka vas na Sarajevo-x.com Jel to nemate svoje il šta? B.I.J.E.D.N.I.C.I SRPSKI!!!
BOOOOOOOOOOG I OTAC TENISA
Slavite jedan poraz Noleta kao da je Bosna pobjedila svjetsko prvenstvo u nekom sportu (sto se vjerovatno nikad nece desiti). Ali kako se ono kaze,- kad sam nemas uspjehe radujes se tudjim neuspjesima. Zaboravljate da su i Nadal i Federer ove godine pet puta bili porazeni, ali je cudo da Nole bude jednom porazen i vama toliki razlog za slavlje, stvarno zalosno.
E moje tkz. bosnje LJUBOMORA VAM IZ USIJU CURI, ali dobro 43 meca ste patili samo zato sto je srbin pobjedjivao, niste mogli docekati trenutak da to prestane iz ljubomore na srbima, jadna vam majka bila koga vi imate da se kao nacija ponosite na njega, stvarno mi vas je zao to vas bog kaznijo bas zbog toliko mrznje. Nole dobija priznanja i cestitke cak od Federera i Nadala to dokaziva koliki je on teniser.
kakvi primitivni ljudi su ovi muslimani iz bosne... a tek sto su gluperde
Zato je Dzumhur u polufinalu Kiseljak open-a.. ccccc...
rogere, u se i u svoje kljuse! ima da oderes nadala, inace cu ja tebe... jbm se za djokovica!
Federer dobio Đokovića... Istorijski uspjeh bosanskog sporta.. (tipujem da 65% bosanaca nije shvatilo ironiju)
@Ratko (boze ruznog li imena); nije Novak bio los nego je Federer jednostavno bio Federer, i kao takav, KLASA za Noleta.
ćale tifusar keva probušena guma od fapa sad mi je jasno što sam ovakav
babo vam ja, majka kojekakva, jasno mi je sto ste takvi, na nju ste...
Otac bosanac, majka rumunska k.u.r.v.a, sad mi je jasno što sam ovakav.