Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Jale nema se sta drugo očekivati od S.A-Xa...pa zna se brate mili ko su gazde ovog portala!
Sta mislis \"Jale\" ko će biti prvak na turniru ATP Challenger \"BH Telecom Indoors\" u Sarajevu? Da li bi volio da to bude Aldin ili Dusan ili neko van ovih prostora. Bolje je da uzmu pare i poene naši momci, pa inirektno eto nam neke (mikronske) koristi. Nego da stranci uzmu i jare i pare, pa se prema njima još Europejski ponašamo! Po meni hrvatska kultura i srpsko junastvo su bas ok. Mislim na prave Hrvate i prave Srbe, a ne na vandale.
Zao mi je sto je Milos Raonic izgubio protiv legendarnog Rodzera, isto kao i kad izgubi Cilic ili Janko. To su nase nade, ali trenutno im se neda. Bice bolje. Napred teniseri. Ucite malo od Ivanisevica, Ljubicica i Noleta No1. Oni su to radili ili rade bas muski. Zivjeli Juzni Sloveni. Ideeeeemo!
Boro, sta tebe u Banjaluci kojeg qrca ima ohrabrivati srbijanska teniserka? Nadji na netu onu sliku gdje su se ona i Jankovicka slikale sa Clintonom, pogledaj pa se ohrabi malo, hehe.
Ana, pored Noleta i ti nas ohrabrujes. Svaka Cast. Nemoj da se svrckas po Americi. Lepa si pa te drugi dekocentrisu. Nedaj to! Budi odana maksimalno poslu. Videla si komentar gospodje Gencic. To je dobronamerna kritika. Ti si izuzetan talenat, pa ako zelis istinski da budes u vrhu svoj teret dostojanstveno i cvrsto nosi! Ideeeeeeemo! tako lepotice nasa.
Federer \"okrece\", Ivanovic \"pomela\" a Gerrard \"zabija\". Bravo za SaX, bravo za Totalsport, bravo za novohrvatska novojezicna novopravila! Novobravo! Miroslav Krleza: \"Sacuvaj me Boze srpskog junastva i hrvatske kulture\".
Federer Kralj tenisa , gospodin , šampion ..
ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana, ana....... uhhhh kako bi je :)