Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je kralju tenisa !
Zasto? Zato sto zna koliko vrijedi?
FEDERER je lik. najbolji svih vremena. navijam za njega uvijek i protiv nadala i djokovica i svih drugih zato sto je najbolji i najfascninantniji teniser ikad.
Kako su neki prevrtljivi ovdje.... Prije mjesec dana ste ga uzdizali i hvalili na sve strane zbog 41 pobjede (mislim na neke Bošnjake) a danas ga blatite nakon jednog poraza... Novak je ljudina od čovjeka i uvijek ću za njega navijati bez obzira na njegovu nacionalnu pripadnost...Fuj! Gadite mi se (nek neki ne shvaćaju osobno:) )
SMRDIS SRBINE KAO I TVOJA SMDLJIVA MAMA!!
Svako ima pravo da navija za koga hoce, pa tako i vi za Federera, Nadala, Mareja u duelima kada igra sa Djokovicem. Druga stvar je sto je normalnije, logicnije i prirodnije da vecina sa ovih prostora navija za Djokovica jer smo ne tako davno svi bili u jednoj drzavi, navijali za jednu reprezentaciju i radovali se pojedinacnim i kolektivnim uspjesima \"nasih\" sportista. Problem je ocito druge prirode, a to je primitivizam, iskljucivost, mrznja i na kraju nacionalizam koji vam ne daju da racionalno razmisljate i ne budete optereceni idejom da navijate za jednog Srbina. Kad budete promijenili stav da ne mozete navijati za nekog sportistu iz Srbije, zivot ce vam biti laksi, bolji, podnosljiviji, a bicete i bolji ljudi...
Pokazat će im Roger opet ko je Bog i otac tenisa :D
Nakaradnije i prljavije nacije od SRBA ne moze biti. Kao prvo nismo mi nikakva novokomponovana nacija, kao drugo vas je problem sto godinama zivite i zivite samo u lazima u koje samo vi vjerujete.
@djeko Kasime,naravno da za vas Djoković stranac,isto kao što je tvoja novokomponovana nacija nama Srbima oduvijek bila strana i nakaradna.I da te nešto naučim,pravilno se piše Džeko,a ne Djeko!
samo mi niste jasni vi sto navijate za đokovica pa i on je za vas stranac srbin nije on bh srbin nego srbin dakle isto kao i federer stranac za vas i nas koji navijamo za fedexa mislim za nas koji zivimo u BiH koji je on maher u tenisu i on sto ima jednorucni backhend to rijetko ko moze odigra sa onakvim uspjehom....
Naravno da cu navijat za Rogera, a ne za Novaka. Pratim tenis najmanje 10 godina, a ne 3,4 godine kad se pojavio Novak. I da jos nesto Novak nikada nije dobio Rogera na tepihu i travi, tako da ga ne moze dobiti na svim podlogama ;)
jos samo da se sjedeci tenis izmisli i bicete u top 5!
A ti to znas kako? Spavas sa njim u krevetu pa ti sapnuo na uvce?
I Novak moze njega pobijediti na svakoj podlozi... Da li Fed zna geografiju/zemljopis je nebitna stvar, a zbog Djokovica je vjerovatno, posto je opterecen, uzeo atlas da prelista koju stranicu ili je na netu potrazio gdje je Srbija. Vi koji nemate tenisera u top 10 tisina!!! Za vas je tenis srednji vijek...
@Istina; alo Srbine, Federer ni ne zna gdje je Srbija na mapi. Niste mu uopste na radaru. A da moze dobiti Djokovica na bilo kojoj podlozi je vec vise puta dokazao. Zato tishu mishevi jedni da vas mrak ne pojede!
Kakvi ba djokovici i federeri, jeste vidili sto Fantom i Spid deru u sjedecoj
Nabijem vas nacionalisti!