Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dingospo
ipak ostace kao kralj tenisa definitivno
! - sarajlija - HjK = sve jedno te isto g.o.v.n.o. s.m.r.a.d.o.v.i. upravo ne podnose Federera jer svojom veličinom (skroman, kulturan, pristojan, iskren) i fenomenalnom, nadahnutom igrom razotkriva kolika je razlika između njega Kralja i onog paprikara, koji je oličenje svega što je fuj.
ne treba ti to \'n\' na kraju
Dajte ba ljudi, pr.esr.aste ga sa Fedexom, brat bratu solidan je teniser, ali, a to ali je, da je on u periodu kada je osvojio sve svoje titule, u odnosu na period kada je jedan gigant kao npr. Sampras osvajao svoje, imao minimalnu konkurenciju. Navedite mi jedno konkurentno ime u periodu dok se nije Nadal pojavio, ali nemojte starkelje nabrajat. Hocu reci, da cim se pojavio neko jaci, tj. Nadal, Fedex je prno u sisu, ne odmah ali sa vremenom. Uz duzno postovanje, njegovo vrijeme nije imalo jednog Beckera, Aggasija, Ivanisevica kao sto je Samprasovo, zato manite se price o toj klasi, jedino sto mu stoji jest da je gospodin, ali uz ono arogantni na kraju takodje.
off topic. . . blago se Mirki . . . na balkanu ovakvih kao on nema . . .
Nole najvise voli da pobjedjuje iz razloga da bi digao 3 prsta na kraju jer to je KOMPLEKS a on je kompleksas \"Srbijanski\".
Zaista kad igraju ova dva tenisera sa pravom možemo reći da je riječ o teniskom \"klasiku\"..., poslastica prava za sve zaljubljenike tenisa
Imam ogroman respekt prema ovom covjeku . . . ne samo da je dobar igrac, sportista, vec je zaista dobar covjek, i na terenu i van njega. Netko ko uziva toliku slavu, toliku popularnost a ipak je ostao toliko jednostavan, bez skandala i pored svega toga ipak ima vremena i za obitelj. Uvijek je stalozen u intervjuima, nikad ne blati druge igrace (barem ne u javnosti) i nije mu potrebno da igra kolo na terenu i imitira druge da bi pridobio publiku.Publika ce ga uvijek voljeti, pa i kad place u finalima jednog grand slama, jer to nije znak slabosti, to je velicina covjeka.Raja za Rogera, Roger za raju. PS:Mirka prati svaki njegov mec.Mnoge zene bi davno odustale od toga, bez obzira kolika on faca bio. Nisam ja Federer al\' da mi je naci zenu barem 50% takvih kvaliteta :)
@ sarajlija Federera teniska publika voli vise bilo gdje nego nadala i noleta zajedno! Toliko o aroganciji i krstenju poslje meceva i dizanja tri prsta sto je olicenje vlaskog papanluka vazda bilo!
Gospodin . . . niko prije i niko poslije Rogera . . . a nesto mi ga nakon pres konferencije bas zao :( Nadam se da ce Nadal pobjediti, jer neko mora :)
Svi dobro znamo ko je Roger Federer. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji teniser ikada, teniser koji je najduže bio prvi, teniser sa bezbroj osvojenih titula. On ima 30 godina, a većina teniskih stručnjaka kaže da igra bolji tenis danas, nego što je igrao dugi niz godina, dok je apsolutno dominirao teniskim svijetom tadašnjice. Ne želim reći da su Nadal ili Đoković loši. Ne, nikako. Kako neko ko se nalazi na drugom, odnosno prvom mjesu može biti loš. Samo, kada se spomene tenis, ja u glavi imam sliku Federera, jednog gospodina.
Ja ne vidim šta je glupost u ovoj izjavi? Federer je čovjek sa kojim novinari obožavaju pričati, čovjek na svom mjestu, govori 3, 4 jezika i naravno da će biti gospodinu u odnosu na nekog ko jedva priča engleski. Ponaša se na terenu, ne slavi poene koje dobije, a koji su izazvani greškom rivala.
Federer mi je što sam stariji sve draži i draži tenisač... Nadalu sve čestitke i naravno da je najbolji svjetski tenisač svih vremena uz Federera... nadam se da će biti i veći... VAMOS RAFA...
Opet Federer pokazuje da ne zna gubit i da je najgori gubitnik među svim top teniserima. Samo gluposti lupeta, ali boli ga briga stagod da on posere raja ga smatra gospodinom i dalje...
Uništio ga Nadal,poslije našeg Noleta najdraži igrač. Federer hladan,neemotivan,vrlo arogantan....ko normalan može za njega navijati.
Generalni direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović i direktor portala Sarajevo-x.com Dario Šimić danas su u Plavom salonu stadiona Grbavica potpisali Ugovor o medijskom pokroviteljstvu, čime će saradnja između dva uspješna koletiva biti nastavljena. NEMOJ DA MI NEKO KAZE KAKO IMITIRAMO KOMSIJE .