Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kralje!!! ovaj dio mi se najvise svijda!!! \"Činjenica da ću možda uspjeti londonskom pobjedom povratiti broj 1 ATP liste dodatan mi je motiv. \" Samo naprijed!!!
Da,zaustavio ga u jednom momackom mecu,pokazao da je najveci i to s 22 godine.Pobijedio bi ga i 2007 da nije pao u 4 setu,od tada ima problema sa koljenima a ne kao sto neki kazu zbog njegovog stila igre.Ko je gledao taj mec sigurno se sjeca tog pada i da je tada prvi put imao one poveze ispod koljena
Jesil ga konačno majstoru. Samo neznam ko ti ženi dijete napravi?
Možda se uzdigao ali ko mu može reći šta.Jednostavno čovjek je umjetnik sa reketom.Svaki umjetnik ima uspone i padove ali kada zablješti baca u sjenu sve svoje rivale. Pokaži i dokaži majstore šta je teniska umjetnost. Naprijed care, bez tebe nema tenisa
Polako Rodzere,previse se dizes u visine,zbog velikog samopouzdanja koje ti je poraslo posle Roland Garrosa mogao bi da rano panes na Wimldonu.Mislim da ove godine ne osvaja Wimldon.
Nikad nije kasno Federeru... Pa makar izgubio nevinost i u 30. :D
gazdurino