Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko gubi ima pravo da se ljuti zar ne?
Ma gospodin Federer je pokazao ljudima kako se igra tennis!! On vise ne treba ni igrati nema potrebe pokazao je sve sto se moze odigrati u tennisu!!
FEDEX JE OVIM POKAZAO DA JE COVJEK A NE ŠVICARSKI SAT!!!! Svala mu čast jednostavno nije bio njegov dan i to je to a ko se ne bi iznervirao kad cujete seljake od Novakovih navijača kako navijaju ko da krave dozivaju s brda na brdo!Roger je ipak evropski covjek s stilom!!! IDEMO DALJE ROGER AUDACES FORTUNA IUVAT!!!!
Ma mec nije bio ni po cemu vrhunski, nisu Djokovicevoj pobjedi pridonijeli njegovi briljantni poeni nego Federov forehand (nekad neprikosnoven i bez pogreske) kojim se lopta svako malo zabijala u mrezu, Federer je na kraju imao 44 neprisiljene greske (Novak 22) i upravo je to bilo ono sto je presudilo, naravno i los prvi servis.
Pa dobro desava se, mec kao mec je bio vrhunski ko ga je gledao..u poslijednje vrijeme i ne moze nista da ostvari od Nadala, normalno i ja bi bio frustriran :D
zzzzzzzzzzzzzz ... zzzzzzzzzzzzzz
Nema komentara.... tajac !!! Muha se cuje!