Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ku.rbla Sta hoces da kazes, da Nadal igra dobro? ili Federer? Gdje je Del Potro? Gdje je Nalbandian? Gdje je onaj Ferer koji je zagorcavo svima zivot na zemlji? Gdje je Novakov servis koji ga je vadio kada je trebao? Gdje je Federerov? Gdje je mec u kom Nadal napravi 5 neprisiljenih gresaka? Ono je bio atomski tenis, ovo je atomski k.u.rac. Djokovic se igra, lafo pravi preokrete a ovamo niko ga i ne ugrozava. Jednostavno povrede su ucinile svoje, a i zasitili su se. Jedino Janko igra bolje nego prije, podigao je fizicki spremu i dere li dere. Ne znam ko normalan moze danasnji tenis porediti sa onim prije 2 godine. Ona epska finala Nadala i Federera. Ili ono finale gdje je Rodik igrao sa Federerom 5 setova u Vimbldonu!
kad njega gledam kako tenis igra,ma meni se jednostavno pocne d.r.k.a.t.i...eto sad pa recite da nisam derpe...;)
\'\'HA, WHAT TO SAY?\'\' :))
\"Ha, šta reći. Bilo je fantastično i jako, jako brzo. Ali, podloga je takva. Mnogo se stvari dogodi prebrzo\" kakav seoski prijevod - HA, ŠTA REĆI
@Peniser STA COVJEK DA TI KAZE NA TAKO GLUP KOMENTAR? DA GLEDAS, A NE VIDIS? TI OCIGLEDNO I NE GLEDAS, DRUG MOJ..
Kurblas nasmijao si me :))
NAJVECI SVIH VREMENA!!! SIMPLE AS THAT!!!
Tenis je pao ku.rcu za usi. Svi su tolko losiji nego prije dvije godine da je to strasno. Cak i Djokovic je bio bolji prije 2 godine, a sad ih dere ko malu djecu. Treba im svima dat pauzu od 2 godine da dodju sebi. Ovo vise ni na sta ne lici!
STA RECI? RUSH HOUR - POMJERIO GA JE NA LJETNO RACUNANJE VREMENA!