Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mmmmmm je de_bil kakav se nije rodio. svaka mu čast za ovo, mali je odličan! dvije-tri diskutabilne sudske odluke su uveliko doprinijele porazu ali nema veze. vrijeme radi za njega! svaka čast još jednom!!!
samo naprijed majstore!!!
Ti si pravi kreten Naprijed Damire!!
Svaka cast Dzumhuru! Ako ovako nastavi mozemo ocekivati da osvoji Zavidovici open 2019 godine
Svaka čast momku. Dogurao je daleko. Nadamo se da će nastaviti ovako i biti čak i bolji na nekom od narednih turnira. Pohvale televiziji BHT1 na prijenosu današnjeg meča i uopće ovogodišnjeg Wimbledona.
gledo sam mec, dzumhuru treba strpljenja, bolji 1. servis, ne treba onako da brza ko danas. al u svakom slucaju svaka cast, sve najjj.