Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, Raonic je u ovoj sezoni na nivou Djokovica.Ja bih bio prezadovoljan kad bi mu Damire pruzio jak otpor i da ga barem malo nasikiras.
@1111tayson Damir je prosli mjesec izgubio od 800-og igraca na svijetu, ti si vjerovatno bio jedan od onih sto mu je napisao da je kloc.Stani malo lave i realno sagledaj situaciju.
Vidio si koliko je na nivou Djokovica kad su igrali zadnje finale sad...62 61 cini mi se...raonic nije neka igracina...njemu je servis se, ako ne udje prvi servis ti imas velike sanse...tesko ga je lobovati jer je veliki ili kad izadje na mrezu jer ima velike ruke..ali da je neki igrac kao igrac nije..to su ti server igraci..ako ne ide servis ne ide ni on
Dobro se poslozilo , u 20 i 30 repka pa iza 23 sata Damir .
kako kome xD
@rf81 , tko radi ne boji se gladi , ako aludiras na to . :))
Nema Raonic neku dobru igru. Parirace mu Damir kad pocnu razmjene. Problem je nevjerovatan servis. Ako Raonic bude na nivou, tesko ce Dzumhur do brejk lopti, sto znaci da mora da gine kad on servira. Duzi poeni znaci i vece sanse za Damira. A u cetvrtfinalu je mnogo laksi protivnik tako da je ovo ogromna prilika da se probije.
Damir je bolji i od Đokovića! Damir je sila...on može sve. On igra najljepši tenis,samo kada mu je dan. Da,njegov tenis je za sladokusce!
Ja vjerujem da nas decko moze jos toga puno napraviti, samo naprijed!!! I za Nadala smo mislili nepobjediv a desi se tako, cuda su moguca.
Dzumi je fizicki jako spreman i po meni treba igrati na duge poene izmarati protivnika. Kad bi to uspio vjerujem da bi namucio i jace od ovog
Pobjedom protiv Kukushkina je dosao do 652 poena i rank 86 Pobjeda protiv Raonica bi ga dovela do 742 poena, a to je trenutno rank 68
Samo bez pardona, bez obzira ko je na drugoj strani mreže i nema problema...
BRAVO MAJSTORE ! ! ! Negativci gdje ste sad ?? :)
mozda je to kljuc
Samo smireno damire kao i sinoc, stisni ga jako! Sretno!
idemo dalje...
Može Džumi i Raonića iznenaditi. Samo hrabro
BRAVO DAMIRE CARE, SVAKA TI DALA!!!
uživaj zaslužio si.