Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
@Hilmo Dobacice najdalje do Seslija i to ako nije osunecen.
Glupa ideja što igra feuterse. Pa sad došao iz brazila, tamo igro Challengera koji su 2 klase turniri iznad ovog. Ovaj u Doboju je entry i sigurno tako neće ući u top 200. On umjesto da pobjedjuje na challengerima, on unazad cccc
Znam da ubi ljubomora, al momak skoro bio u brazilu, bio je u italiji, osvajo i u antaliji u turskoj... Niko nije reko da je momak najbolji niti da je neka zvijezda, njemu je tek 20 god i momak ima uspjehe ! Samo naprijed damire, bosna i hercegovina je uz tebe !
dobar je Damir...slijedeći turnir na koji ide je u Brijesnici Maloj!!
Harisov stranacki maneken u stilu slogana svoje Stranke za BiH 100 posto BiH Futures u Doboju mozda dobaci i do Dervente, kasnije i do Bosanskog Broda
Bravo Damire, tek ti je 20 godina al fjučerse ubi u regionu i šire...svaka čast nek se vlasi iz rs koridora ugledaju...dok se mi u FBIH bavimo sportom oni se bave poljoprivredom !
imamo dojavu za nedjelju, posjetite cistazarada1x2.bloger.hr i saznajte detalje
http://j.gs/1663782/mypictures vracam dugove mala iz rsa :)) pogledajte
da da Bog da i ti nešta osvojiš