Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jbg.
A toliku imao zelju igrati sa njim...al dva puta u mjesec dana..heh...msm da mu sada nije toliko drago
Kad se Dzuma dočepa terena poslije onog krtinjaka u Visokom ,moze svašta biti!
Pa iskreno to mu može dati samo još veću motivaciju, ne vjerujem da će pobijedit ovaj put ali sam siguran da će mu ovaj meč samo doprinijeti samopouzdanju i da će biti još odlučniji. 2 puta zaredom igrati sa Federerom na velikom turniru ;-) Nije to mala stvar.
Pa vas dvojica haman jarani jos da postanete. Mozete komotno i na pivu poslije meca
Saka čast Damire, ovo do sad je već veliki uspjeh i za tebe i Bih. čast i uspjeh je samo igrati na jednom ovakvom turniru. Ali ljudi ajmo realno, nema nikakve sanse da prodje dalje to je smijesno pricati i pisati, zato okanite si vise tog piskaranja i zakivanja u zvijezde da ce ga poderat i proci dalje i slicno, smjesni ste. budimo realni i uspjeh ce sam doci.
Naš je, ali ova prognoza da ga čeka u drugom kolu... mislim?
Ovaj put dzumhur dobija abd
Barem ce imati cast da igra na centralnom terenu zbog Federera jer on tamo igra zbog velike gledanosti, a ne na nekom lijevom terenu..
Sjedi onda bolje kod kuce, samo ces se potrositi dzaba.
e jbg
ma uzima ovu Dzumhur zmireci.
Federer na aparatima!
ko prstom...
Malo će uzdizanje preprosječnog tenisera na ovom gren slemu trajati kraće na svu sreću tj neće trajati :D
hoce bit prenosa na BHT?
Džumi, poderi ga! Neka bude 3:2 i ideš dalje. S R E T N O !