Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mr prize money
Jos ga drzi onaj ramazanski sampanjac iz beograda
Nije se još skino sa trave.
Hahaha kao neki šljakaš kloc a i ona 3 turnira sto je osvojio , 2 na tvrdoj i jedna na travi , na zemlji rrdovno ispada u prvom i drugom kolu hahaha
kani se ti tenisa klocu
Covjek je 24. igrac svijeta. Ti ako mozes bolje ufati se reketa pa hajdi, da vidimo kako strucnjak iz komentara to radi.
moze pricati svako sta hoce, ali damir je uz dzeku i nurkica najbolji promotor nase zemlju u svijetu..svi bi mi voljeli da osvaja gran slamove ali i ovo sto je dosada uradio je nevjerovatan uspjeh, a uradit ce jos mnogo toga...za 6-7 god kad ne budemo imali u top 100 tenisera vidjet cemo sta je bio damir dzumhur
Vodi ga kuci,najnestabilniji teniser na svijetu
Brat Damir ... A vi zlosutni bosnjaci dobro zapamtite sta pisete.
fali mu jelena
Ebe se njemu...bavi se sportom....zarađuje. Boli ga sta mi pisemo. Elem...ko ima posao ujutru u prvu.
Sa Dzumhurom je jedino sigurno da nista nije sigurno
BAS NEVJEROVATNO LIK 24 TENISER SVIJETA A GUBI OD NEKIH TENISERA IZ RAJLOVCA
Malo šampanjca ne bi škodilo
ebem li ti majku dzumhure, opet stimas meceve
Ne razumijem zasto momka pljujete. Znate li opste sta znaci iz jedne usrane drzave kao sto je BiH doci na 24 mjesto u svijetu ?
to ne govori u prilog tome koliko je on dobar vec koliko se ovo rangiranje vrsi pogresno..redovno gubi od ovih preko 100-tog mjesta a cvakne jednom godisnje jednog nesto boljeg i skoci na listi. i corava koka zrrno ubode.
Iznenadjujuci poraz, a da je prosao dalje bil' bio historijski uspjeh?