Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se pise RolandGarros :)
srbi smrde..
I sta bi, jel se plasirO na ROLANGAROS
Hahaha, ti ćeš mi reći kako se piše! Pogledaj, uzmi knjigu, može i google za nevolju, pa onda lupetaj, nepismena stoko!
NAJNOVIJI P.AZAR (Fena) - Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH, Valentin MajMoončić Inzko večeras je donio odluku o stavljanju van snage rezultata prvenstva u Premier ligi BiH za sezonu 2010./2011. godine. Glasnogovornik OHR-a Zlajoglu Reketašević priopćio je i odluku o tome da se prvacima BiH za spomenutu sezonu proglašavaju momčadi FK Torpedo iz Sjenice i FK Seljo iz Vučitrna, koji još uvijek nastupaju pod imenima FK Sarajevo, odnosno FK Željezničar. Odluka je donesena, priopćio je Reketašević, zbog mišljenja Valentina MajMoončića da osvajanje titule od strane FK Borac ne može doprinijeti stabilnosti BiH i njenim stremljenjima za ulaskom u EU i NATO. Odluku OHR-a pozdravio je veleposlanik SAD u BiH, Roderick MajMoon, a potporu su joj dali i predsjednik nečega, ko zna čega, Ante Pav.elić Budimir, poznati organizator atentata na privremenom radu u ZD BiH, Mladen Lojanović, predsjednik SDA Klempo Š.u.p.a.k Tihić, te čelnik SDP-a Damir Hadžić Reket.
Republika Srpska je jos jedanputa dokazala svoju sposobnost ya organizaciju sportskih manifestacija.
Bravo, Damire! Sa ovih 18 i šest iz Sarajeva ide na 29 bodova, što će na listi od 6. juna vrijediti oko 640. pozicije. Roland Garros i nije tako daleko, baš kao i ostali grand slam turniri. Šetkić se vraća, ovo danas nije bilo loše i on će za mjesec biti onaj stari.
Baš mi je žao što Aldin nije osvojio ovo, al\' hajde, samo nek\' je naš neko :D
Istorijski uspjeh Dzumhura i naznaka da bi mogao za koju godinu postati prvi BiH top 100 igrac i zaigrati na nekom Grand Slamu, bez obzira na hendikep u visini. Uspio je pobjediti i Basica, i jednog od 10 najboljih igraca Srbije Zekica i Setkica na kraju. Ipak smo mi susjedi Dejvis kup sampiona.
Polupismeni piši bre Rolangaros ako već ne znaš pravilno napisati.
Doboj, Sarajevo, Brčko, Prijedor, Kiseljak - to i jest najveći domet vas sa 24 posto. Pozdrav sa Rolland Garossa.
Vidi se da je setkic u losoj formi...
se na mom Brcko!!