Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj, šah, imperator, Damir Džumhur ! Ma volim te Bosno i Hercegovino ! Mrzitelji jutros na aparatima, i neka su.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
Moja zemlja ima 6 predstavnika u glavnom zrijebu, prema tome nisam ljubomoran. Cestitam Mirzi
Dzeko, Teletovic, Mekic, a sada i mladi Džumhur. Samo naprjed momci, nek svijet vidi da ako nismo politicka da smo sprtska sila !!
Nogomet SP u Brazilu. Prosle godine EP Kosarka u Sloveniji. Rukomet se bori za SP u Qatar. Hvala Bogu ide ka' dobrom.
i jos samo da ne zaboravimo nasu repku u sjedecoj odbojci, momci cine nemoguce stvari. Prvaci cu gdje god nastupaju
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
hajdeeeeeeeeeeeeeeeeee dzumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bravo majstore
KLADITE SE I NIKAKO NE MOŽETE U PLUS? EVO NEKOLIKO SAVJETA OD MENE. Igram nogometne utakmice i to singlove (to mi je glavna igra na temelju koje vodim stranicu). Svi moji suradnici imaju moju potpunu pažnju i moja odgovornost prema njima je ta da svakodnevno pratim javne stranice, zatvorene i privatne forume, razne alate i stranice koje pomažu pri klađenju te izabirem najsigurniju utakmicu koju taj dan nađem. Nema dojava ali ima jakih informacija do kojih ne može svatko. I sam osobno sam veliki nogometni stručnjak pa znam odabrati i gledati ono najbitnije što se nogometa tiče. Neke stranice koje pratim moram plaćati jer se ne može svugdje imati besplatan pristup utakmicama. Prolaznost i zarada su na visokoj razini što vam objašnjava tekst i statistika na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Bosanska era pocela, idemo u Brazil,Hajrovic,Teletovic,Dzeko;ovaj mladi teniser Damir,Pa rukomet.Pa neznam vise za koga cu navijati vise.
Jak igrac, nema sta!!!
29000 $ ako izgubi u prvom kolu...
Jos jedan Zmaj ! :)
Plačem od sreće
Sto Nije kod mene doso da bosanski linac pojede Ali nakon pobijede :p
E ovo ga treba pogurati prema ATP turu hebo više one ćelenđe.
Bravooo majstore !!!
Nije Srbijanskim vec Srpskim teniserom Novakom.U svakom slucaju cestitam ovom momku na plasmanu.
stepanovicu svaki dan me iznenadis sa svojom gluposcu, taman kad pomislim da si dotakao dno i da nemoze gore ti mi dokazes suprotno. Ja koliko znam stanovnik Srbije je SRBIJANAC, Srbin je ETNICKA odrednica debilcicu balavi.
onda je majmune i hrvat hrvatijanac.Kad vec govoris Srpskim jezikom nauci pravopis smece jedno balijsko!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
svaka cast,s amo tako nastavi
bio je i red da nas obraduju i teniseri...pravi srbijanci su dobar narod gostoljubiv hvala im
Nema nista bez Srpske prasetine...
grijesis, nista bez vlaske picetine generacije su se vjezbale na njima i jos uvijek treniraju hahahaha