Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
već tradicionalna pjesma "Bosnom behar probeharao" ahahahahahahhahaha
koje seljačine majko mila, dekoncentrišu čovjeka
Nerobrazovani smo blablabla. Nekulturni smo bu-hu-huuu. Ja mislim da samo nismo navikli.. Kako su Srbijanci navijali za Noleta u pocetku?? Kako su za Ivanisevica u Hrvatskoj navijali?? Balkance u publici su uvijek usutkivali dok se ne naviknu navijanje koje inace imate na teniskim terenima. Vi koji negodujete ste prepotentni do jaja a ljubomorni do krajnika!
Uf, meni je neprijatno dok gledam ovaj video, a mogu da mislim kako je bilo Damiru na terenu. Zao mi momka. Prosli put su razvlacili harmoniku, a sad je bilo malo vise a capella :-) Mozda jadni misle da su stihovi "mene zivot razocarao" vjetar u ledja Damiru. Tuga ziva, ali nisu oni krivi. Takvi su kakvi su. Ne moze se iz svoje koze.
hahah koja smo mi stoka
Opet bosnjo seljo nije ovo sport za nas
e moj dzumi, ostat ces ti gdje jesi. a ja sam bas vjerovao da ces napraviti cuda. nemas muda
prava islamska stoka. dobro pa nisu bacali molotovljeve koktele na davida goffina.
La Bamba ti samo šuti, samo šuti, šuti...... https://www.youtube.com/watch?v=WBnq2NyJXcg
nema vecih seljaka od.ovih balija pobjeglica slogiranih
papciseljaciout ti samo šuti, samo šuti, šuti...... https://www.youtube.com/watch?v=WBnq2NyJXcg
Covjek se trudi ,samo njegov problem je jer ga svi gledaju kroz prizmu Djokovica a on je jedan i ne rađa se često...
citam komentare i jos jednom se potvrdjuje koliko su bosnjaci zli i pokvareni......iako nemam pojma ko je ovaj dzunhur moram mu cestitati jer biti osamdeseti na svjetu i igrati drugo kolo ao nije mala stvar u zivotu...u stvari jako velika stvar u zivotu....ali sta sadaka narod zna koliko je ovaj momak prolio znoja da to ostvari u zivotu.....
serbicodrinskyy Umrijet ces u svojoj zlobi...opusti se,popij kafu,zagrli dragu osobu,uradi nesto lijepo danas,osim sto prosipas nacionalna sranja,siti smo toga..Ps:Vidim,znas ti dobro ko je Dzumhur!Pozz
@mala1122 ....znam da igra tenis i da je bosnjak....stvarno apsolutno ga ne pratim i nemam pojma ko je....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ahahahah pa mi nikad necemo uspjet ni u cemu
Djumbiru sramota, izgleda da je htjeo sto prije da zavrsi turnir
svaka cast ovim momcima. svi slave svoje navijace. Dzumhur je u svijetu poznat po navijacima, nije zbog igre. Svi se dive tim momcima i njihovom, za ovaj sport malo neobicnim ali veoma euforicnim, navijanjem. Samo mi opet moramo sami sebe pljuvat kao nekulturni.
nisu to navijaci vec nekulturni bosnjaci.....po tome su jako dobro poznati....naravno smije im se sav teniski svijet....pa nije to fudbal :)))
@serbicodrinskyy eto vasi su bolji. pa sto se ne bunis kad vasi navijaju za Djokovica? Navijaju na isti nacin. Cak se i tuku poslje meca. Ali vazno se buniti na druge, u svoje se ne gleda. Nista novo kod vas!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I to je kraj "bh bajke"... koji seljaci covjece