Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ces biti spreman za Australian Open, i nastavit ces ako Bog da istim tempom kao sto si i zapoceo u ovoj sezoni. Ove godine, ja vjerujem, niko ti nece moci stati na put. Good luck Nole, God bless you!
Hahahaha, izvini na smijehu, ali mi je sve ovo presimpatično. Moja karakterna crta se ne očituje na forumima, ovdje se očituje jedino loša strana karaktera, s obzirom da sam nailazila na svakakve budale koje ne znaju ni osnovne teze bontona, a o kulturi da ne pričam. Onda sam bila malo oštrija, nemoguće je da si zapazio nešto really cool u mojim komentarima. Al' eto, biće meeting nakon French opena, nadam se osvojenog od strane ovog mog velikana!:)
volim se družiti, a i sviđa mi se tvoj karakter
otkud tolika iznenadna želja da me upoznaš?
e baš si me oneraspoložila, daleko je roland garros
Kad Novak osvoji Roland Garros, pošto mu jedino taj Grand Slam fali, može? Svakako će Klixovci objaviti vijest, a i ja ću biti extra raspoloženja ;)
meni je drago da su objavili vijest o noletu ne radi noleta već radi tebe, nego kad ćemo ti i ja na kafu da se upoznamo
I ja kažem, svaka im čast što poprate svaki njegov uspjeh :) Nema ništa novog, osim snijega u Sarajevu i dosadne nedjeljne večeri :)
@sarajka svaka čast urednicima klixa kad tako brzo objavljuju vijest o noletu. šta mai kod tebe
U pravu si , sta covjek da radi ? Svejedno ja se selim odavdje ..
@okice ...ma, sve u redu...šta znaju ovi sehualno traumirani šta je šala ili ozbiljan dijalog...njima j esve kroz prizmu polnih organa...ili onih do kojih ne mogu, ili onih sa kojima ne znaju šta će :))
@ commi , trebala bi prekinuti sa ovim , ispade da te zavodim ..kad procitam u smislu ,, obali mi , sad sam ga otreso , obriso od zavjesu ", da me proziva takav slinavac , to je u redu ..
@okice ...znaš kako...zamke su gdje se najmanje nadaš :))...ja se recimo živ izkomentarisah dok spavam :)))
Vise kretena i pacenika u svom zivotu ne vidjeh..
@okice ...znam :))...samo čekam konačnu potvrdu pretpostavke :))