Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke,definitivno dokazano ko je na zasluzujucem broju 1. Jedan je Novak Djokovic!
Bravo Nole svaka čast, najbolji si.
@Oj livado Je.b.em ti srpsku majku!!!
ovo svijet nije vidio ovakvu dominaciju!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podera ga Djokovic isto ko Srbi ujkane 92 u Derventi.
Ne napadajte Semira,nije on kriv sto je baHlijac,kriv je njegov pradjed sto za vrecu brasna postade S.rbinu naj gori neprijatelj
Evo sam se rasplakao od "tuge" ..sve mi suze niz ledja teku ,sto se ti odjavi ..e "prezalit"i nikako necu !
Ja sam dobro upucen u ovaj sport nemoj brinuti oko toga ..Amstrongu su dokazali i oduzeti sve titule a do danas niko nije nista uardio Agassiju ..postoji njegova izjava u autobiografiji da je smrkao ...medjutim sem njegovog iskaza u knjizi nema nista vise od toga ?? Ja ti opet kazem da ako kao sto tvdis ima dopinga onda ga koriste svi bar oni top 50-100 ali to je onda egal ,jer ga svi koriste ..ja ipak tvrdim da Djokovic nije na dopingu vec se momak sa 25 g mlad utreniran organizam potpomaze raznom drugim legalnim stvarima ( o tome sam ti pisao ) jos da dodam da koristi kupku sa ledenom vodom u kojij se ostaje oko 30 min radi boljeg protoka krvi i kisika u misice ! Zbog Amsronga sad svi vrhunski sportisti teba da ispastaju ? Ne vidim da bi zapad blagonaklono gledao uspjeh jednog Srbina, da ima nesto brze bolje bi pozurili da ga uniste ..ali nema.. ima samo kvalitet i nevidjeni "boziji dar "tale,t veci od svih drugih tenisera njegove generacije !
Ma na ovim prostoima zivi bagra .......najcistijupobjedu ne mogu pozdraviti!!!! Nema nama spsa!!!!!
Sta se ima pitati, kad se zna da je pola - pola. Moze on pricati sta hoce, a vi zeljeti, ali tajo mu voli drugu vjeru, sto opet nikome nije problem. Nikome, samo vam jeste. Odjavljujem se!
Najbolje otidji pa oitaj Novaka sta je po nacionalnosti ,pa ce ti on odgovoriti ! Ja odgovor znam a " nevjernim Tomama" treba potvrda ..pa idi pitaj ga licno !
Samo da mi je znati kakve veze ovo ima sa bilo cim u ovoj temi!?
Za vrijeme drgog svjetskog rata Bosnjacki efendija je bio otvoreni nacista i naglasavao kako su nosnjaci arijevske rase sa plavim ocima i plave kose. Onda su bosnjaci stalu uz ustaske zlocince i naciste, dali dvije divizije po 30-40 hiljada dobrovoljaca, jedna da ide na Rusiju a druga da hara po Bosni i Hrvatskoj i ub.ija Srbe, Rome, Jevreje kao i ostale ne-arijevske rase. Zato nemojte da vam je cudno zasto su bosnjaci racisti i naklonjeni nacizmu, to im je u gene uslo prije 50 godina pomocu zlostavljana i genocida protiv "prljavih" rasa. I eto sada vidite ba sta je to sve palo, umjesto da zive u "Dritte Reich" sada oni zive u 24% zivotinjskog carstva, i vecina ih ima prljave oci i prljavu kosu kao i boju koze....uvene ustasko cvijece.
A ti da si toliko pametan kako tvrdis, onda bi odgovorio na pitanje, a ne trtljao o drugim stvarima. I koliko vidim da uopce nisi upucen da je Agasi kojeg spominjes priznao da je koristio doping nakon sto se penzionisao. A sad se svakako postavlja dobro pitanje, kako je moguce da se to nikad nije otkrilo, a toboze se vrse redovno doping testovi svih sportista. Uostalom, i Armstronga su otkrili nakon 5-6 godina. Slicno ce biti i s Djokovicem. Zivi bili,pa vidjeli.
Vole gledati sta Srbi rade, samo ima jedan mali problem. Novak nije Srbin, vec polovnjaca ;)
da mi je zgnjeciti noletova jaja pa da vise i nevidim hurca do kraja zivota
Zajvaljujemo malim đogama, bakirima i šagoljima iz redakcije klixa na brisanju komentara s najvećim brojem pluseva jer ne odgovaraju unitarističko-fašističkom poimanju BiH. Da je Goebels živ, sigurno bi im došao malo da nauči još više o fašizmu u novinarstvu.
jabuka ne pada daleko od stabla...ipak vi merhmetli mosnjaci sanjate o Srbima.