Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki covjek a i legenda!
http://www.vijesti.ba/files/news/2014/January/djokovic_andricgrad_4_221179502.jpg
Pastuh sta li si ti htio reci sa tom slikom?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisu svi srbi isti, ovaj je LJUDINA
Tako nesto, Imas Srba sto znaju dobro zakopati u zemlju kosti. Neki to ne znaju. Ti znaju biti alfe ljudi.
Mladi Četnik skonto da malo popravi public image ;)
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Petica Djole
djokovic ima manu sto uvijek zeli da se nesto dokazuje kako je on funny
ma dobar je on,al nekako to ofirno radi.kao da mora da se on stalno namece nebil se svidio citavom svijetu. a gle ovih sto su mi spucali minuse hahahaha a ti isti su tog noleta pljuvali prije ovih poplava.
lik555, sjećaš se valjda Ivaniševića koji je isto bio zabavljač na terenu i takvi igrači zauvijek ostaju pamćeni, ne samo po dobrim igrama, a humora nikad nije dosta, kome bi bilo zanimljivo da je sjedio ko žalosna sova :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Pozvao ga je na svoju klupu, ponudio sokom i pružio mu svoj reket, a od momka je uzeo kišobran". ko je sada kome momak nisam bas razumeo text?
ljudina
pastuh pogledaj klip ja u akciji derem ti staru :)
pastuh nema staru, on je isp'o iz epruvete. al' zato ima sestru.
NolE
KOJA LJUDSKOST OD LIKA NOLE NOLE VOLIMO TE
Pa kakav je ovo gospodin !!!
A duša :D
Đoković nije Izraelac i nije mi drag. Đokoviću skoči sa litice za Izrael, dokaži vjernost Jahveu i Izraelu. I onda kada odeš na onaj svijet pričaj hvalospjeve o Zenici i pljuj Sarajevo. Smrt Bosni, život Izraelu. Smrt Sarajevu, život Zenici. Živio seks u studiju ITC-a Zenica. Ja sam Mujesira Purić i volim da ga primam i oralno i analno i vaginalno i kroz uši čak. Budimo svi svjesni situacije da je Zenica ozračena i da Sarajevo treba srušiti do u temelje da se Zenica očisti. Živio nam Izrael. Jedan Jevrej vrijedi ko 10.000 običnih ljudi. Činjenica.
Terapija kasni?
Eh Mujesira.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)