Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu čast, najbolji je teniser, ali je pokazao da je i veliki čovjek. Nikad neću zaboraviti šta je sve uradio kad su bile poplave 2014. i od tada navijam samo za njega.
I ja ga mnogo gotivim, lik je tako super i jednostavan. Ali ne mogu mu zene nikako, iritantna je fakat. Djoletu svaka cast, ali brate zena mu je smor.
@MostarskiRambo85 Uvijek uspijem zbuniti nacionaliste i to smatram svojim velikim uspjehom. Ako čovjek ne broji krvna zrnca u komentarima, odmah ga trpaju u pogrešan tor. A ja, srećom, nisam ni u jednom toru i dozvoljavam sebi da slobodno (makar anonimno) razmišljam.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kako ne voliti nekoga ko se odrice cijeli zivot radi tenisa ? i nekoga ko je No I godinama... sigurno naaaj sportista ex YU svih vremena,,, a onda se sjetim osvajanja Rima tog proljeca nakon poplava u regiji nasoj i kad je skrenuo paznju na poplave cijelom svijetu, jer svijet je to slabo propratio...a sve garnirao sa donacijom pozamasnom...
naravno - problem je da SDA Talibani samo znaju da je on Srbin i automatski ga mrze. Da je Turcin, bilo bi 1000 komentara... a jedan Djokovic je 1000x vise uradio za ovu kasabu od drzave od smrdljive turske. I japan je vise uradio za BiH od Turske. Ali objasni to glupom SDA Talibanu
@Sorzon A VAS DVOJICA NE BI ZA NJIM GLAVE OKRENULI DA NISTE SRBI !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakav tata
Čestitke i Đokoviću i Nadalu na izbornom finalu. 👏👏👏 Pratila sam kako obojica igraju, malo sam više pratila Nadala ali su obojica odlični. Bez uvrede, ali samo mi je jednom bilo dovoljno da pogledam i da shvatim da je Federer srce tenisa. Naravno da tenis ne bi imao smisla bez Đokovića i Nadala, ne bi bilo te borbe. Naravno da se obradujem kada Đoković osvoji trofej jer je on naš Balkanac.
Svaka čast šamionu!!
dzamijske izdrkotine na aparatima :)
bićeš i ti kad ga babo Nadal sašije....
Je li ga to prebio novinaru?
ko nije gledao mec, ima reprizu popodne, steta je to propustiti...demonstracija vrhunskog tenisa...epsko finale u nedelju u najavi..
ili jednostavno premotas ako imas, D3
@AggroBomb tako je, haha, nazalost ja nemam, ali sam gledao LIVE prenos
Aferim Nole!!!
Poderace Nadal firgosa. Nikad ruzni firgos nece biti bolji od Nadala i Federera. Ne zna igrati na mrezi. Nikad ne moze biti najbolji u istoriji, pa cak da osvoji i 30 Grand Slamova.
ahah rece Turcin Noletu da je ruzan. eh moj poture, sta radi ljubomora - kad vi Turci budete imali JEDNOG vrhunskog sportistu (ukljucujuci prave Turke) onda se javi.. do tada samo ti ostaje da se nadas da hrvati i srbi gube, ali i tu ga cesto popusis
@Sorzon Cigo ne moze da pobijedi ovakvog Nadala. Nikad nije mogao da ga pobijedi, kad je Nadal igrao ovako.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ђоле Србин, велики пријатељ Републике Српске.
Na ulazu u Rod Laver arenu mogu staviti Djokovicevu sliku i natpis 'Ko udje kroz ova vrata neka ostavi svaku nadu'.
Novak je ulaskom u finale osigurao #1 do Wimbledona, ukolio opet osvoji AO, osigurace #1 do USO
Al' ga sravnio haha, onaj lik nije znao gdje mu je guz'ca… bice zanimljivo finale
auh, prejaki su i on i Rafa za ostale
jos jedan moralni samar za prosjecnog SDA Talibana - ljetos Hrvati u finalu Svjetskog Prventstva, pa Srbin pobijedio Wimbledon, sad opet Srbin u finalu Australian Open-a -- a oni najgori u svemu i svacemu.. sad im samo ostaje da navijaju za Nadala, naravno.
Biće odličan meč, obojica u vrhunskoj formi Pravi spektakl ^^