Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@veljko Koji li je "isprdak" ubacio u tebe svoj genetski kod kroz tvoju ma.mu pa ne možeš bez ovog portala, "balija", i "isprdaka":)?
Naprijed Novak..do nove pobjede, sretno.
Bez obzira na ''sve'', što se tiče njegovog sportskog duha on je KRALJ!
Pravi sportista u svakom smislu :)
Bez obzira koliko se to nekima neće svidjeti, činjenica je da "Bijeli sport", sport koji je kroz historiju bio džentlmenski sport, nije vidio nikada većeg seljaka od njega. Btw, ovaj post nema apsolutno nikakve veze sa nacionalizmom bilo kojeg tipa.
objasnio , hvala cao
Poturice mani se Novakovih članaka. mnogo si mi iskompleksiran. Vrati se na njivu i radi. Nema ništa gore nego kada selo dobije internet.
Ideeemo Nole!