Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je lijepo kad ljudi nisu zavidni već poštuju tuđi uspjeh i trud. Novaku svaka čast
Sve cestitke od nas antinacionalista iz BiH!
Svaka cast osobi koja je napisala \"Sve cestitke od nas antinacionalista iz BiH!\", vjeruj Novace da nas zaista ima takvih ovdje.Ne pricamo ekavicom,ne drzimo krst za vratom niti idemo na nedjeljnu misu, a zaista te volimo i podrzavamo u svemu! Svaka ti cast ponose Balkanski!
dva mlada gospodina svojim vrhunskim igrama i otmenim izjavama ne zasluzuju ovakve komentare kiji usput bugi receno samo otkrivaju dubinu mrznje inferiornih ljudi
j.eb.o vam on m.ate.r
Mislim da sa ovakvim komentarima naspram sportiste broj 1 u svijetu prošle godine ne pravimo sebi nikakvu dobru reklamu, naprotiv... čovjek je svjetska klasa, njegov nivo je u rangu holivudskih zvijezda i svaki jadovan koji misli da je neko i nešto samim tim što je slučajno pripadnik neke druge nacije neka ne sramoti nas ostale koji mislimo normalno i ne želimo da se odreknemo čovjeka sa ovih prostora koji nešto znači u svijetu.
Mene ne zanima što je Srbin, pravoslavac ili bilo šta slično, čovjek razvaljuje u tenisu i svaka mu čast. Bolesni umovi koji ne mogu čestitati nekome na uspjehu samo zbog nacionalnosti nek se stide! Da je kojim slučajem Meho, Haso, Mujo i slično, čestitali bi, ali pošto je Novak nećete. Fuj. Rat je davno završen.
To vadjenje kada je gusto vise nije sreca nego zivci ko konopci i naravno umece...BRAVO NOLE SRBINE......ko te mrzi od mene decu da ima...hehehe
No1e MAJSTORE!!!!!!!!!!
ALE ALE NO1E NOLE ALE ALE
Hvala Hiko,nadam se da cemo jednom gledati i nekog Bosanca na ovim turnirima :))
eh... bices i ti nacionalista uskoro ne brini se
Volim onu pozadinu slike :-)
Svaka cast Noletu. Klasa je covjek. Samo naprijed!
Сјајан је Новак, сваким турниром, из месеца у месец ради сјајне ствари и поправља своје бројке, освојених турнира (оних највећих, ГС и из серије 1000), великих мечева, а и зарада није лоша. Данас у фантастичном и невероватном финалу победа над одличним Шкотом. Сада је то већ извесно, другу годину за редом завршиће као број 1, и то у конкуренцији сјајних тенисера Рафе, Роџера и Ендија, живих легенди овог спорта. А ако га повреде заобиђу, потрајаће Нолетова ера, на неизмерну срећу свих заљубљеника у овај прелепи спорт на овој нашој планети.
Samo naprijed Nole, Srpska je uz tebe!!!