Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast,daleko je najbolji
Ovo je u neku ruku i naša pobjeda. Ipak smo mi otoka iz rijeke koja se zove srpski rod. To ne trebamo kriti. Jeste da peče i da boli. Ne trebamo mrzeti Srbe samo zato jer nas podsjećaju na otpadništvo. Popnimo se hrabro na tavane i skinimo prašinu sa odloženih ikona.
Ekstra uspjeh, svaka cast. Primjer svim sportistima u svemu...ko je zavidan preporucujem da preseli u Zavidovice...
Jedino sto se moze dogoditi je da ga tvoja sestra uFati za RACKU !
Meni iz pi.c.ke curi iz bokala kad gledam Noleta
ee...jos malo pa ce ga ufatiti kako zabija rusku injekciju steroida u venu....a ona slijedi oduzimanje svega sto je postigao drogiranjem...
Dobar ovaj hrvatsko-crnogorski teniser
pobijedi siptar Djokova...haj neka je...drago mi je za kosovare
za @fan cega si ti fan? budalastina ili..poklopi se ..pa ako covjek ima problema onda zajedno sa svojim strucnim stabom radi na tome da ih otkloni ,Nole ja radio uz strucnu pomoc na tome da ocvrsne i uspio u tome e sto papci pout tebe vide samo doping kao muguce sretstvo ,to govori vise o tebi samom nego o njemu kao sportisti ! Nole ja Srbin patriota i voli njegov narod i zemlju,sta treba da podrzava mudzahedine u bosni u borbi prozov njegovog naroda ,naravno da nece i stoji uz svoj narod ,mujkosi svi su vas vise prokuzili nema vise laganja i foliranja a NATO je bonbardovao Srbiju jer je na silu otimao Kosovo mimo svih pravila UN ..citaj malo vise i obrazuj se ,nije sve u 2AVAZU " i " OSLOBODJENJU " ! Nole zna zasto je BG bio bonbandorvan zato ije i rekao neke stvari ... na vasu zalost ,ostaje vam samo sjedeca odbojka ,prihvatite realnost !
admine s.mradu zasto ne pustite sve komentare ..nego meno samo prvu recenicu ?? Koja ste vi stoka i odron od portala gnjide smr.dlj.i.ve !
NOLE THE KING, Bas je bilo uzivanje gledati kako pobjedjuje. Zna se da ce biti vrhunski tenis, svaki put kad Nole igra ...
Hebo mu je bakicu srpsku prije petnaestak dana Adisin sin sa 2:0!!!!!!!!
Novaku svaka čast... a ove ljude koji pišu ovako glupe komentare tipa poticanja MRŽNJE poručujem da su OGRANIČENIH VIDIKA,u narodu zvani GLUPANI,TUKSONI,GLUPSONI!
Ja neznam sta je ovim pacenicima Nole kriv.....covjek nikad ama bas nikad nije izjavio nesto protiv bosnjaka ili hrvata.....covjek se samo ponosi sto je Srbin kao i svi srbi i kao sto se bosnjaci ponose Edinom DZekom a Hrvati Kostelicem tako da svi vi koji ste zavidni na njihovim uspjesima samo zato sto su druge nacionalnosti crknite od muke.HVALA!!!
Hebo mu je nanicu srpsku Adisin sin preije petnaest dana sa 2:0!
Cega si ti fan? budalastina ili..poklopi se ..pa ako covjek ima problema onda zajedno sa svojim strucnim stabom radi na tome da ih otkloni ,
Cega si ti fan? budalastina ili..poklopi se ..pa ako covjek ima problema onda zajedno sa svojim strucnim stabom radi na tome da ih otkloni ,