Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ares.kane i tvoji pradjedovi su dizali tri prsta dok nisu t.urci dosli i donjeli vrecu brasna.A onda su dizali cijelu ruku pozdravljajuci n.aciste a prababe su vam n.acistima dizali noge.Kad smo kod krvi,u tebi tece cista h.riscanska krv,samo ti je ta vreca brasna promjenila v.jeru
Uf,kad to kaze mrzitelj svega sto je srpsko dodje mi da povratim.Pa valda i on nekad omaskom procita vase dobronamjerne komentare...nastavi trazit pi..ke bolje ti stoji.Izvinjenje Selmi i Rukvasu.
jes...al da je njemu da dolazi zbog sporta ili cevapa al nemoze on...one ne bi mogao zaobici politicke mitinge i milorada dodika i slicne...i dizati 3 prsta i praviti se onda jos pametan...e nemoze to nikako vlaha zaobici je.bi.ga ...a kad bi samo to mogao imao bi navijanje cijele bih...al nemoze jača krv od svega pa i miliona i sporta i profesionalizma!
Oke je ovaj Djoka, nije papan, rijecit je i fakat ima smisla za salu, sto napisa sarajka, trebo bi jednom u Sarajvo doci sto da ne, ovo je otvoren i gostoljubiv grad, nisu svi ko ljankase Hanka P.ha ja. Ako nece doc zbog tenisa da priuci ove nase pulene nek dodje sa Dzekom na cevape bez glutena :P
Stvarno covjek odlicno igra ali veoma ste naporni sa svakodnevnim clancima o njemu.
Izdrzi Nole, Sarajevo je uz tebe!!! Pozdrav od Selme
Jako mi je drago da i najveći suparnici Andya počinju pričati o njegovom napretku ! Momak je toliko napredovao zadnju godinu dana i nadam se da će osvojiti AO kako bi konkurencija bila što žešća,pa kad nam se Rafa vrati da to bude spektakl ! Željnoo čekam polufinala i navijam za ODLIČNE MEČEVE ! Sretno !