Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista Roki, sad pravac Visoko kod cika Semira,da to dotegne.
Godine čine svoje.
dosta 300k$ da ulozi u Visoko...
Veliki sportisti znaju kada je vrijeme za povlačenje, na žalost neki to i ZABORAVE!
Ima samo 2 titule na Monte Karlu, polufinale je još super...
je.iga i Noletu je polako vrijeme za penziju
Siner debelo oštećen inače bi on osvojio
Vrlo vjerovatno ulazi u finale Roland Garosa a mozda i osvaja,kao sto je i dalje favorit za ostale Grand Slamove. Međutim ove godine bilo je dosta padova. Moze igrati jos uvijek na visokom nivou ali ipak 37 godina je povelik broj. Da sam na njegovom mjestu poslije ove sezone u penziju. Iako zbog cistog rivalstva da on i Nadal objave svoju zadnju sezonu i da zajedno to okoncaju
Siner je glavni favorit
Pacovcina konacno propala.
Pošto je postao najveći u istoriji ovog sporta propade čovjek. Mislim da bi svako voleo tako da propadne.
Navijam za Djokovića ali valja zasvirati i za pas zadjenuti....
Jasto ne mogu ovi komentara penzija, bla, bla, pa kako ih derao prosle god, hocete reci eto za god ostario, prije bi rekao forma ili neki drugi faktor.
Kliks je sebe nadmašio, najbolji teniser svijeta Djokovic... a kasnije Norvežanin Ruud. Ni slučajno da se napiše Srbin ili srpski, pa i kad izgubi, jer najbolji je.
Hvala dragom Bogu da je izgubijo Srbin
...a što velikim slovom S, jado
Rekao sam mu to jos prosle godine.. odstupi dok si jos na glasu...
Nemam ništa protiv Đokovića kao tenisača, ali već sam prije napisao da mu se bliži kraj karijere i da više ne može parirati ovim mlađima s vrha, čim je došao jedan ozbiljniji tenisač izgubio je meč, ima 37 godina i to nije ništa čudno, mnogi su me napadali zbog ovakvog komentara ali ovo su činjenice.
Jest, jest, sjećam se tvog briljantnog komentara k'o da si ga jučer postavio.