Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cao Emina,super je sto si se vratila,znaci uspjela si sakupiti ovcice?Nadam se da ti ni jednu nisu vukovi odnjeli.Cuvaj ti njih u toru,sto je sigurno sigurno,jos nabavi vucjaka,mozes svasta nesta s njim.Kazes Djumhur ga pobijedio?Nisam pratio,pa me molim te potsjeti s kim Djumhur igra trece kolo,posto je pobijedio Nedavno Kavcica pa je sigurno prosao lako dalje.Napominjem te da ne mislim o turniru u Kiseljaku nego u Roland Garrosu.Ali prvo idi provjeri da se opet ovcice nisu razbjezale,i ne zaboravi veceras pomuzt krave
Uvjerljiv je bio samo u prvom setu. 6-4 je samo jedan break. A muciti se protiv ovakvog igraca (kojeg je cak i Dzumhur pobijedio prije nekoliko sedmica) kad si prvi igrac svijeta, jadno je.
Браво делијо.