Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora mu se priznati,ima lik smisao za humor :)
protestujem! zasto ste samo dva puta u tekstu naveli da je Djokovic Srbin!? dosad je uvijek bilo bar 8x!!!!!
SIPTARI SMRDE KO POLJSKI WC
grohotom se smijem..
boli dzoku dzoka,on mlati eure a vi se raspravljajte k.u.r.c.u.
UH...KAKAV NIVO MRŽNJE OD VRHA DO OVOG PREDZADNJEG... MA KAKAV TEXT DA SE STAVI U NASLOVU... ČINI SE, IDUĆI RAT ĆE BITI JOŠ KRVAVIJI... NADAM SE DA OVI MRZITELJI I PODJEBAČI NEĆE ZBRISATI SA PRVIM METKOM, NEGO ĆE ČVRSTO BRANITI SVOJA UVJERENJA... MA SVE SE BOJIM...
Respekt za njegovo tenisersko znanje, al' ovo mu je bezze bilo. Isto k'o sto su Džeki oni natpisi na majcama, npr Džeki bi bolje bilo da je postigao neki atraktivan go ili Đokoviću da izvodi neke finte kao Gaël Monfils !
Jebi ga PPP...ne kontas show business! Jock je PR masina gdje god se pojavi.
Jeli ovo stvarno nekom smijesno. Ovo je tipicno ponasanje za covjeka koji nije imao djetinstvo pa sad se glupira okolo, a nema mu ko rec da prestane da se ne uvrijdi autoritet. Ako si teniser igraj tenis u tome si dobar i mani se glupiranja boga ti. Ovo nema veze sa nacionalizmom nego samo tako ne volom kad se autoriteti sale a ne znaju. Tako smo se ko djeca smijali Titovim provalama i dogodovstinama kad je pojeo neku masnu supu sa bracom i sestrama pa im bila muka, i to je trebalo biti smijesno, e pa meni nije bilo ko ni ovo.
nedaj bože da sam ja drugar s gov.nima poput tebe, a što se tiče ometenosti u razvoju pogledaj svoje postove pa će ti se sve samo kazati
Izvini drugar, ti si malo ometen u razvoju pa te ne bih vise zadirkivao.
nula od humora, patetično i jadno
pitaj mamu pa ćeš saznati s kim raspravljaš, ja sam ti preporučio tretman kod commija jer vidim po postovima koliko si bolestan, a takve boleštine poput tvojih mogu se naći samo kod pederčina poput commija i sličnih njemu, ja se ne bi čudio da ti i jesi commi kad ti toliko godi rasprava o pederluku.
Pa nije Monti Pajton. Malo se momci zezaju na terenu. Ako ni toliko ne kontas, za tebe i jesu kursadzije.
Nemam pojma s kim se ti raspravljas, samo sam te pitao da li je to iz licnog iskustva. Lijepo si opisao kako se ti predajes carima istopolnog seksa pa sam zakljucio da si homoseksualac. Nema razloga da to krijes. Svi smo mi ljudi. U tvom slucaju bi vise odgovaralo da spominjes necije tate nego mame. Svi znamo da ti mastas o tatama. Nemoj da se lazemo.
ja iskustvo imam sa tvojom mamom, a toliku bolest kao ti mogu imati samo pederčine pa shodno tome s njima bi trebao tražiti zajednički jezik
primitivno do bola. u rangu kursađija. što se tiče tenisa kapa dole.