Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paštostavljate Noletovu sliku kodaje on pojedio ?
'pobjedio'
Volim ga jer je jednostavan covjek.
Djokovic: "Wawrinka mi je rekao da bih jednog dana mogao postati vrhunski teniser."
Jedino dobar covjek moze priznati poraz.
joj jedva cekam da se ovaj nas mali džumhur jos malo usteli pa da svi vide sta je pravi tenis
mali vec ima 21 godinu a sta je osvojio,kad ce mali da naraste
pa pored noleta i nadala ni mnogo bolji teniseri nemogu da osvoje nista... a meni je samo drago da imamo i mi nekoga u tenisu ... mozda se tebi nesviđa nacin na koji se radujem al znas tako ti je to u sportu ...
Primecujem da Nole vrlo cesto izgubi nakon pokusaja da pocasti publiku. Izvini, ali stvarno je preterao sa imitiranjem drugih tenisera! Nije vise 2008. godina.
//Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Pogledajte kako to čini jedan čovjek preko stranice: single- information . bloger . hr ( sve skupa bez razmaka) Čovjek plaća neke službene verificirane stranice i kladi se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte njegovu stranicu i sami provjerite. Ako imate kakvih pitanja obratite se njemu na mail koji vam piše na stranici.
ljudi ako je vjerovat da je redar na AO sinoc vidio stanislasa, nadala,federera, murraya i berdycha kako se bodu, koju supstancu ubrizgavaju nije siguran al kaze da je siguran da se radi o nekoj uroti protiv srpskog sampiona, koji je u isto vrijeme jeo kuruzu sa sirom i kajmakom tvrdi redar MARKO iz melburna
Kačamak je bio u pitanju. Mislim vrsta sira. Ne mogu oni bez njeg.
Tradicionalno jelo umješano sa kukuruznim brašnom. Sve znaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)