Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva stvar: Ja sam bolje informisana od vas! Druga stvar: Ova slika je sa Davis Cupa! Treća stvar: Ne vidim koja je poenta ove slike na kojoj on slavi, a izgubio je meč (nažalost)
Zna se ko je pobijedio u grandioznom finalu na Kosovo Openu 1389 a ko od tada ima kompleks Nebeskog naroda hihihihihihih Narednih 530 godina ste za nas obradjivali zemlju a vase zene nama sluzile za sexualnu relaxaciju, pa se malo genetski kod promijenio, postali ste crni umjesto plavi ko Bogdan Diklic :)
Novak Đoković,svjetski broj 1,osvajač Davis Cup-a,Wimbledona i Australian Opena,Srbija
A sad na kvalifikacije Gluha Bukovica fjučers!